Elazığ Görevi Başında Şehit Olan Polis, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Elazığ Görevi Başında Şehit Olan Polis, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Görevi başında şehit olan polis, son yolculuğuna uğurlandıELAZIĞ'ın Keban İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Mesut Çakıcı, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

29.08.2018 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görevi başında şehit olan polis, son yolculuğuna uğurlandı

ELAZIĞ'ın Keban İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Mesut Çakıcı, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Keban İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4 çocuk babası Mesut Çakıcı (52), önceki gün görevi başında kalp krizi geçirdi. Ambulans ile Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Çakıcı, doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak şehit oldu. Polis memuru Çakıcı için bugün ikindi namazına müteakip İzzetpaşa Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törende kılınan cenaze namazına, Vali Yardımcıları Mustafa Gül ve Erkan Kaçmaz, Emniyet Müdürü Doğan Cangül, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet ve askeri personel, ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından şehit polis Mesut Çakıcı'nın naaşı, Harput Mezarlığı'na götürülerek aile mezarlığında defnedildi.

Elazığ Görevi Başında Şehit Olan Polis, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Görevi Başında Şehit Olan Polis, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement