Elbistan YBO'dan Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Elbistan YBO'dan Resim Sergisi

Elbistan YBO\'dan Resim Sergisi

Şehit Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin, yaptıkları karakalem resim çalışmaları, vatandaşların beğenisine sunuldu.

24.05.2013 16:23  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Karaelbistan beldesinde yer alan Şehit Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin, yıl boyunca yaptıkları karakalem resim çalışmaları, düzenlenen bir sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu.

Proma Altınşiş Restoran'da düzenlenen serginin açılışı, Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı tarafından yapıldı.

Daha sonra sergiyi gezen Kaymakam Maytalman, resimleri yapan öğrenciler ile tek tek sohbet etti.

Maytalman, burada yaptığı açıklamada, "Elbistan Yatılı Bölge Okulumuzun resim çalışmalarını burada gördük. 12 öğrencimiz çok başarılı çalışmalar yapmışlar. Resimlerin hepsi birbirinden güzel ve ben çok beğendim. Benim düüncem, bu çocuklar ile özel olarak ilgilenip, bu alanlara çocuklarımızı kanalize etmek gerekir. Çocuklarımızı tebrik ediyorum, bu çalışmalar için onlara önderlik eden resim öğretmenimize ve okul müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Ömer Faruk Dikici, Görsel Sanatlar egzersiz çalışmaları kapsamında Resim Öğretmeni Ferhat Gürden'in gözetiminde bir yıllık süre içerisinde öğrencilerin bu resimleri yaptıklarını belirterek, "Öğrencilerimizin resim sanatını en iyi şekilde icra edebilmelerine katkı sağlamak amacıyla sene başında 30 adet şovale aldık. Çocuklarımız yıl boyunca yaptıkları çalışmalar ile bu harika resimleri ortaya çıkardılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elbistan YBO'dan Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement