Eleşkirt'te TKDK'nın Çalışmaları Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Eleşkirt'te TKDK'nın Çalışmaları Tanıtıldı

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ağrı İl Koordinatörlüğü tanıtım toplantısı düzenledi.

12.09.2013 14:50  Güncelleme: 14:58

Eleşkirt ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ağrı İl Koordinatörlüğü tanıtım toplantısı düzenledi.

Eleşkirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Bolat Coşar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü  Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, TKDK'nın Ağrı'daki tarımın gelişmesinde, Avrupa Birliği standartlarında yatırımların yapılmasında, sosyo-ekonomik yapının güçlenerek iş olanaklarının çoğalmasında büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Avrupa Birliği'nin verdiği desteklerin tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların modern bir yapıya kavuşmalarına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Coşar, şöyle devam etti:

"Avrupa Birliği ve kurumumuz arasında yapılan görüşmeler neticesinde Ağrı ili için hibe desteği sağlanacak programlar et ve süt üreten işletmeler, et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, yerel ve mikro işletmelerin geliştirilmesi, kırsal turizmin geliştirilmesi olarak belirlenmiştir" diye konuştu.

Coşar'ın konuşmasının ardından TKDK kontrol uzmanları Yusuf Sarıoğlu, İbrahim Ünsal ve Emrah Demiray kurumlarının çalışmalarını anlattı. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eleşkirt'te TKDK'nın Çalışmaları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement