Elmadağ Kaymakamı Sarıçiçek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Elmadağ Kaymakamı Sarıçiçek'e Ziyaret

Mersin'de yapılan Türkiye Liseler Arası Genç Kızlar Badminton Şampiyonasına Ankara'yı temsilen katılan Ankara Elmadağ Lisesi sporcuları, Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek'i ziyaret etti

02.05.2011 13:01

30 Nisan tarihlerinde Mersin'de yapılan Türkiye Liseler Arası Genç Kızlar Badminton Şampiyonasına Ankara'yı temsilen katılan Ankara Elmadağ Lisesi sporcuları, Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek'i ziyaret etti.

Kaymakam Sarıçiçek'i makamında ziyaret eden sporcular Meral Karakülah, Büşra Yalçınkaya, Solmaz Kurusakız, Seda Korç ve Feyza Nur Cüce ile Okul Müdürü Mahmut Gevher, Müdür Yardımcısı İbrahim Çalı ve Beden Eğitim Öğretmeni Hüseyin Keskin, Sarıçiçek'e başarı sözü verdiler.

Sarıçiçek de sporcuların başarısından memnun olduğunu belirterek, aynı başarıyı derslerinde de görmek istediğini söyledi. Disiplinli olmanın önemine değinen Sarıçiçek, "Disiplin her alanda başarıyı getirir" dedi.

Başarılarını üzerine katarak devam etmesini dileyen Sarıçiçek, "Bize de düşen geçlerimizi sponsor olarak desteklemek" diye konuştu.

Daha sonra sporcular, Sarıçiçek ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elmadağ Kaymakamı Sarıçiçek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement