En 'Baba' Rockçı! - Son Dakika
Magazin

En 'Baba' Rockçı!

Arabesk Dünyasının 'Baba'sı Müslüm Gürses, Sosyetik Mekânların Ardından Rock Bara Çıkıp, Gençleri Teoman Şarkılarıyla Coşturdu..

12.04.2009 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ARABESK DÜNYASININ 'BABA'SI MÜSLÜM GÜRSES, SOSYETİK MEKÂNLARIN ARDINDAN ROCK BARA ÇIKIP, GENÇLERİ TEOMAN ŞARKILARIYLA COŞTURDU..

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses, alışılanın aksine değişen hayran kitlesine hitap etmeye devam ediyor... İlk olarak arabesk dünyasının 'Baba'sı Müslüm Gürses daha sonra sosyetik mekânlarda da sahne alarak adından sıkça söz ettirmişti. Sosyete tarafından da beğenilen 'Müslüm Baba' şimdi de rockçı gençleri eğlendiriyor. Beyoğlu'ndaki bir barda daha çok üniversiteli genç kız ve erkek hayranlarına hitap eden Gürses, gençleri adeta coşturdu. Gürses, gençlerin 'Müslüm Baba' tezahüratları altında Teoman şarkıları söyledi.

ÜNLÜ SİMALAR DA VARDI

Beyoğlu Balans Bar'da Müslüm Gürses hayranları arasında da tanınmış isimler göze çarptı. Ünlü oyuncu Nejat İşler, Gürses'i arkadaş grubu ile izlerken ekranların ilgi çeken 'Arka Sıradakiler' dizisinde Oktay karakterini canlandıran Bülent Çetinaslan da Müslüm Gürses'i dinlemeye gelen isimler arasındaydı.

MÜSLÜM GÜRSES İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin En 'Baba' Rockçı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement