Engelli Sporcular Altın İle Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Engelli Sporcular Altın İle Ödüllendirdi

Engelli Sporcular Altın İle Ödüllendirdi

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ve Belediye Meclis Üyeleri Tarafından 15 Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı Sporcusu Başarılarından Dolayı Kutlanarak Altın İle Ödüllendirildi.

03.06.2011 19:04  Güncelleme: 19:05

Belediye başkanı faruk akdoğan ve belediye meclis üyeleri tarafından 15 bedensel engelliler tekerlekli basketbol takımı sporcusu başarılarından dolayı kutlanarak altın ile ödüllendirildi.

2. Lig B Grubunda oynadığı 14 maçın 14'nüde kazanarak şampiyon olan Niğde Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımına Belediye olarak desteğin devam edeceğini belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'mizi şerefle ve guru ile temsil eden Niğde Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı grubunda şampiyon oldu. Belediye Meclisimizde aldığımız karar ile sporcularımızı ödüllendirmeyi uygun bulduk. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.

Niğde'mizin tanıtıma ihtiyacı var. Tüm Niğdelilerin, Niğde Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımına destek olmalarının Niğde açısından menfaat olduğunu düşünüyorum. Belediye meclis üyelerimize de ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteğimiz devam edecek" dedi.

Niğde Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü Başkanı Nadir Nadi Tanrıkulu, yaptığı açıklama da "Oldukça yorucu bir mücadelenin sonucunda 2. ligde yenilmeden şampiyon olan tek takımız. Bundan sonraki aşamamız 1. lige yükselme. Niğde'nin 1. ligde oynayan takımı olacak. Desteklerinizi arttırarak devam ettirin" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Sporcular Altın İle Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement