Er-Bakır Fen Lisesi'nin Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Er-Bakır Fen Lisesi'nin Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi

Denizli Er-Bakır Fen Lisesi'nin 2011 yılı LYS Türkiye genelinde ilk bin içerisinde yer alan 21 öğrencisi, Türkiye'nin 500 büyük şirketi içerisinde 21. sırada olan Er-Bakır tarafından ödüllendirildi.

16.08.2011 20:40

Denizli Er-Bakır Fen Lisesi'nin 2011 yılı Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) Türkiye genelinde ilk bin içerisinde yer alan 21 öğrencisi, Türkiye'nin 500 büyük şirketi içerisinde 21. sırada olan Er-Bakır tarafından ödüllendirildi.

Er-Bakır Konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Denizli Vali Yardımcı Alp Aslanargun, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Sanayi Odası Başkanı ve Er-Bakır A. Ş Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Keçeci, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Denizli Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, törende yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde ilk bin içerisinde yer alan 21 öğrencinin başarısından dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Başarının altında en önemli nedenin öğrencinin ailesinin olduğunu ifade eden Aslanargun, "Denizli'nin eğitim alanındaki başarısını bir üst seviyeye çıkaran gençlerimiz ilimizin ismini bir kez daha taçlandırmıştır" dedi.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da yarının yöneticilerinin LYS'de başarı gösteren öğrencilerden olacağını dile getirerek, ilk 21 öğrencinin ilk bin içerisinde olmalarının gururunu yaşadıklarını belirtti.

Denizli Sanayi Odası Başkanı ve Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A. Ş Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Keçeci de, törende yaptığı konuşmada, yıllardan beri Er-Bakır Fen Lisesinin başarılarını kutlamaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Türkiye'nin 500 Büyük Firması Anketi'nde 21. , sırada yer aldıklarını hatırlatan Keçeci, şunları kaydetti:

"Başarılı olmak hayatın en önemli olgularındandır. Eğer bu başarıyı, başarılı olmayı ve bu başarılar arkasında hayatta bir şeyler yapabilmeyi hedefleyemediyseniz hayatta yeriniz yoktur. Başarı sizin için çok farklı bir şey değildir, siz zaten başarılı gençlersiniz. Sizlere Üniversite hayatınızda başarılar dilerim. "

Konuşmaların ardından 21 öğrencinin ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Er-Bakır Fen Lisesi'nin Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement