Erçin: Depremde Can ve Mal Kaybı Söz Konusu Değil - Son Dakika
Güncel

Erçin: Depremde Can ve Mal Kaybı Söz Konusu Değil

Kayseri'nin Kocasinan İlçesi Güneşli Beldesinde Meydana Gelen Orta Şiddetli Depremde Can ve Mal Kaybı Olmadığı Bildirildi.

12.11.2008 17:16

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Güneşli beldesinde meydana gelen orta şiddetli depremde can ve mal kaybı olmadığı bildirildi.

Kayseri Vali Vekili Ali Yener Erçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkez üssü Kocasinan ilçesi Güneşli beldesi olan 4.9 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığını söyledi.

Erçin, dün de merkez üssü Güneşli beldesi olan hafif şiddetli depremler yaşandığını anımsatarak, ''Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki yetkilileri uyardık. Gerekli tedbirleri aldık. Bazı binalarda çok hafif derecede hasar meydana gelmiş olabilir. Ancak ilk belirlemelere göre ciddi bir mal kaybı ve can kaybımız söz konusu değil'' diye konuştu.

Kayseri'nin ilçeleri ile Ankara, Sivas ve Yozgat'ta da hissedilen depremin hemen ardından vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Polis telsizinden yapılan anonslarda, görevli polis memurlarından sakin olmaları ve vatandaşlara bu konuda telkinde bulunmaları istendi.

Depremin ardından Kayseri merkezde ve Güneşli beldesinde bazı binalarda çatlaklar meydana geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erçin: Depremde Can ve Mal Kaybı Söz Konusu Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement