Son Dakika | EREN BÜLBÜL İLE BİRLİKTE ŞEHİT OLAN ASTSUBAY FERHAT GEDİK MEZARI BAŞINDA ANILDI - Son Dakika
Güncel

Son Dakika | EREN BÜLBÜL İLE BİRLİKTE ŞEHİT OLAN ASTSUBAY FERHAT GEDİK MEZARI BAŞINDA ANILDI

Son dakika habere göre TRABZON'un Maçka ilçesinde, 11 Ağustos 2017'de, PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle Eren Bülbül (15) ile birlikte şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, vefatının yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

11.08.2021 14:14  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRABZON'un Maçka ilçesinde, 11 Ağustos 2017'de, PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle Eren Bülbül (15) ile birlikte şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, vefatının yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

İskenderun İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Teğmen Göknur Toker, beraberindeki askerler ve Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Hatay Şube Başkanı Ahmet Ayaz ile birlikte şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in annesi Hatice Gedik'i evinde ziyaret etti. Anne Gedik, askerleri kapıda karşılayıp, onlara sarıldı. Teğmen Toker, Gedik'e çiçek verip başsağlığı dileklerinde bulundu. Hatice Gedik ile askerler daha sonra şehit Ferhat Gedik'in mezarına geçti. Burada Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Hatice Gedik, Benim oğlum kahramandı. Eren Bülbül'ü korumak için 41 yaşında 41 kurşun yedi, doğum gününde toprağa girdi dedi.

Gedik, oğlunun dolma ve sarmayı çok sevdiğini, bugün bu yemekleri yaptırıp Suriye sınırındaki askerlere göndereceğini söyledi.

Son Dakika | EREN BÜLBÜL İLE BİRLİKTE ŞEHİT OLAN ASTSUBAY FERHAT GEDİK MEZARI BAŞINDA ANILDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son Dakika | EREN BÜLBÜL İLE BİRLİKTE ŞEHİT OLAN ASTSUBAY FERHAT GEDİK MEZARI BAŞINDA ANILDI - Son Dakika


Advertisement