Ergene Belediye Başkanı Yüksel Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Ergene Belediye Başkanı Yüksel Açıklaması

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaş odaklı hizmetlerinin halk tarafından beğeni ve takdir ile karşılandığını söyledi.

08.07.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaş odaklı hizmetlerinin halk tarafından beğeni ve takdir ile karşılandığını söyledi.

Belediye Başkanı Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni kurulan bir ilçe oldukları için bir çok eksikliklerin olduğunu ve bunların giderilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Büyükşehirler yasası ile birlikte, Misinli, Velimeşe, Marmaracık ve Ulaş beldelerinin birleştirilerek Ergene ilçesinin oluşturulduğunu hatırlatan Başkan Yüksel, bazı sorunları giderdiklerini, bazı sorunların da giderilmesi için ekipleri ile gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Ergene'nin sanayi ve yerleşim alanı olarak önemli bir konuma sahip olduğunu ifade eden Başkan Yüksel, bir projeyi hayata koyacakları zaman ilk önce halka yararlılığını masaya yatırdıklarını kaydetti.

Yüksel, "Biz, bir proje ile ilgili çalışma yaparken, ilk önce halkın bu projeden ne kadar ve nasıl yararlanacağını masaya yatırıyoruz. Bu nedenle de, hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz vatandaş odaklı oluyor. Vatandaş odaklı hizmetlerimiz, halk tarafından da beğeni ve takdir ile karşılanıyor." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ergene Belediye Başkanı Yüksel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement