Erkek şiddeti kamerada! Talihsiz kadın, gördüğü şiddet sonucu bebeğini düşürdü - Son Dakika
Dünya

Erkek şiddeti kamerada! Talihsiz kadın, gördüğü şiddet sonucu bebeğini düşürdü

ABD'nin New Jersey eyaletinde bir kadın, erkek arkadaşından şiddet gördü. Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen olayda aldığı darbelerle beyin kanaması geçiren talihsiz kadının bebeğini de düşürdüğü ortaya çıktı.

18.01.2020 15:02  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikanın New Jersey eyaletinde yaşayan 24 yaşındaki Lizalee Zayas isimli hamile kadın Facebook'dan tanıştığı erkek arkadaşından gördüğü şiddet sonucu beyi kanaması geçirdi ve bebeğini düşürdü.

Bir apartmanın koridorunda erkek arkadaşı ile tartıştığı sırada, erkek arkadaşı önce kendisini yumrukladı, yere düşen kadına vurmaya devam etti ve kafasına defalarca duvara vurdu. Diğer dairelerde oturan insanlar, çığlık sesleri üzerine dışarı çıkıp kadını erkek arkadaşının elinden kurtardılar.

Erkek şiddeti kamerada! Talihsiz kadın, gördüğü şiddet sonucu bebeğini düşürdü

GENÇ KADIN ŞİKAYETÇİ OLDU

Olaydan sonra hastaneye giden Lizalee'nin beyninde kanama olduğu ve bebeğini düşürdüğü ortaya çıktı. Erkek arkadaşı ilk başlarda konuştuğu zamanlar kendisini gerçekten sevdiğini sandığını ama zamanla kendisine karşı değiştiğini ve gerçek kimliğini gösterdiğini söyleyen Lizalee, erkek arkadaşından şikayetçi oldu.

Erkek şiddeti kamerada! Talihsiz kadın, gördüğü şiddet sonucu bebeğini düşürdü

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Erkek arkadaşı tutuklandı. Erkek arkadaşından kurtulduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Lizalee, daha önce erkek arkadaşının kendisini saçlarında tutup süreklediğini ve kafasını defalarca arabanın kaportasına vurduğunu söyledi.

Erkek şiddeti kamerada! Talihsiz kadın, gördüğü şiddet sonucu bebeğini düşürdü

Son Dakika Dünya Erkek şiddeti kamerada! Talihsiz kadın, gördüğü şiddet sonucu bebeğini düşürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • yusuf: kadına en küçük şiddete 30 sene verilmelidir 4 4 Yanıtla
    pz: sen mi besleyecen yahehe az bile 30 senin gibileride atacaksın içeri 4 0 Yahehe: Senmi besliyecen içerdekileri ? 3 0
  • Malesef: Tüm kadınları kastederek kadınlar fitnedir diyen şerefsizler olduğu sürece,bu işler önlenemez.Birde af çıkarıyor ,bu af bu tür olaylara destek anlamindadir adeta. 1 3 Yanıtla
  • varhan: amerikadan bizene! 2 1 Yanıtla
  • Eski toprak : Maalesef önceden kadına şiddet yok derecede azdı duymuyorduk yani..sebebi araştırılmalı bence 50 aldatma vs sosyal medya internet kullanımı kötü amaçlı dinimizi tam olarak yaşayamamız. 0 0 Yanıtla

Advertisement