Ermeni İş Adamı, Oğlunun Düğünü İçin 2 Milyon Dolar Harcadı - Son Dakika
Magazin

Ermeni İş Adamı, Oğlunun Düğünü İçin 2 Milyon Dolar Harcadı

Milyarder Ermeni iş adamı Samvel Karapetyan, oğlu Sargis Karapetyan'ın düğünü için 2 milyon dolarlık harcama yaptı.

09.06.2016 13:57  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son zamanların en görkemli düğünlerinden biri geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Milyarder Ermeni iş adamı Samvel Karapetyan'ın oğlu Sargis Karapetyan, Salome Kinsturashvili ile Rus ve Ermeni cemiyet hayatının önde gelen konuklarının tanıklığında evlendi.

3 AYRI GELİNLİK GİYDİ

23 yaşındaki Sargis Karapetyan'ın hayatını birleştirdiği 25 yaşındaki Salome Kinsturashvili düğünde 3 tane ayrı gelinlik giydi. Bunlar arasında en çok dikkat çekeni Elie Saab'ın tasarladığı 35 bin dolarlık özel gelinlikti. Gecede Maroon 5 grubu da sahne aldı. Grubun bu tür etkinliklerde aldığı ücret 500 bin dolar ile 800 bin dolar arasında değişiyor.


DÜĞÜN PASTASI DEV BİR AĞACI ANDIRIYORDU

Düğüne renk katanlardan biri de Rusya'nın ünlü şarkıcılarından Alla Pugaceva oldu. Gecede sunuculuğu ise Rusya ve Ermenistan'ın ünlü TV yüzleri üstlendi. Dev bir ağacı andıran düğün pastası ise davetliler tarafından uzun süre fotoğraflandı. Pastayı taşıyan ekip bir zarar görmemesi için büyük gayret sarfetti.


DAMAT, MİLYARDER İŞ ADAMININ OĞLU

Damat Sargis Karapetyan, milyarder iş adamı Samvel Karapetyan'ın oğlu. Karapetyan ailesi Forbes'in en zengin Ruslar listesinde 28'inci sırada yer alıyor. Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşayan Karapetyan ailesi, 33 alışveriş merkezinin de aralarında bulunduğu çok sayıda ofis ve otelin sahibi. Ailenin Tashir Group bünyesi altındaki alışveriş merkezi, oteller zinciri ve ofisleri Rusya'nın dört bir yanına dağılmış durumda.


MALİYETİ 2 MİLYON DOLARI AŞTI

Gelin Salome, internet üzerinden vintage elbise satışı yapan bir sitenin kurucu ortaklarından. Gösterişli düğün esin kaynağını başrollerini Leonardo DiCaprio ile Carey Mulligan'ın paylaştığı Muhteşem Gatsby filminden aldı. Dönemin atmosferi yaratılmaya çalışıldı. Düğün sadece bir kaç ay önce Gutseriev ailesinin de benzer şekilde oğlunu evlendirdiği Moskova'daki Safisa adlı otele restoran kompleksinde yapıldı. Ama bazıları yansıyanlara göre bu ikinci düğün günlerce konuşulan ilkini çoktan geride bıraktı. Maliyeti 2 milyon doları aşan düğünde halk oyunları ekipleri de özel bir gösteri sundu.


"ALİCE GİBİ HİSSEDİYORUM"

Konuklar hiç durmadan fotoğraf çekip sosyal medyada paylaştı. Bazıları paylaşımlarına "kendimi harikalar diyarındaki Alice gibi hissediyorum" notunu yazdı.




Ermeni İş Adamı, Oğlunun Düğünü İçin 2 Milyon Dolar Harcadı

Son Dakika Magazin Ermeni İş Adamı, Oğlunun Düğünü İçin 2 Milyon Dolar Harcadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Osmanlı türkü: İnşallah azeriler bunlar için Karabağda dügün yapacaklar.Dumanı tüm dünyaya yansıyacak 14 2 Yanıtla
  • serhat: önce aç Ermenileri doyursunlar 8 3 Yanıtla
  • .: Bizde burda mahalle dügünü yapip mutlu olmak ıçin kendimizi zorlayalımm.ahh adalet ah nerelerdesin 4 2 Yanıtla
  • Asil Türk: Bizim Türkler yapsa, hemen çıkıp israf derler 4 1 Yanıtla
  • SADECFE VATAN: YAPTI DA NE OLDU... ZEKİ MÜREN DE ONU GÖRDÜ MÜ. 2 2 Yanıtla

Advertisement