ERSA, Küçük Prens ile Ahmet Hamdi Tanpınar'ı Buluşturuyor! - Son Dakika
Güncel

ERSA, Küçük Prens ile Ahmet Hamdi Tanpınar'ı Buluşturuyor!

Bu yıl 7. kez düzenlenen İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali'nin (İTEF) ana sponsorlarından ERSA, Saint Exupery'nin Küçük Prens'iyle Ahmet Hamdi Tanpınar'ı aynı çatı altında buluşturuyor.

06.05.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'den ve dünyadan 60'ın üzerinde yazarın katılımıyla, 4-8 Mayıs tarihleri arasında İBB Atatürk Kitaplığı'nda gerçekleştirilecek festival için iki özgün proje hazırlayan ERSA, Küçük Prens Atölyesi ve Yazar Koltukları etkinliğiyle ziyaretçilere sürpriz yapıyor.

Küçük Prens atölyesiyle, illüstrasyon sanatçıları eşliğinde çocuklara interaktif bir okuma ortamı sunan ERSA, çocukların Küçük Prens'i hem dinleyerek hem de görerek tanımasını sağlıyor. Yazar Koltukları etkinliğiyle günümüzün yazarlarını ağırlamaya hazırlanan ERSA, okurları sevdikleri yazarlarla interaktif bir ortamda buluşturarak, söyleşileri dinleme olanağı sağlıyor.

Kültür ve sanat etkinliklerine verdiği destekle dikkat çeken ERSA, geçtiğimiz aylarda hazırladığı ve orijinal metinlerin illüstrasyon sanatçıları tarafından görselleştirildiği Küçük Prens defter ve takvimiyle adından söz ettirmişti. Bu kez ise adını, "Saatleri Ayarlama Enstitüsü" ve "Huzur" gibi romanlarıyla klasikleşen yazar Ahmet Hamdi Tanpınar'dan alan festivale sponsor olarak, özgün projeleriyle etkinliklere destek veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ERSA, Küçük Prens ile Ahmet Hamdi Tanpınar'ı Buluşturuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement