Erzincan'da Anne ile 5 Yaşındaki Oğlunun Kaybolması - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da Anne ile 5 Yaşındaki Oğlunun Kaybolması

Erzincan'da 10 gün önce annesiyle birlikte kaybolan 5 yaşındaki çocuğun cesedi, Karasu Nehri'nde bulundu.

08.06.2012 14:06

Erzincan'da 10 gün önce annesiyle birlikte kaybolan 5 yaşındaki çocuğun cesedi, Karasu Nehri'nde bulundu.

Anne Hacer Koçak'ın (28) cesedine 3 gün önce Karasu Nehri'nde ulaşılmasının ardından Erzincan İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, annesiyle evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Fırat Koçak'ı (5) arama çalışmalarını sürdürdü.

Aile bireylerinin de katıldığı arama çalışmaları sırasında, amca Yılmaz Koçak ve bir arkadaşı, Fırat'ın cesedini köyün 11 kilometre ilerisindeki Fırat-1 Köprüsü yakınlarında gördü. Amca Koçak'ın durumu jandarmaya bildirmesinin ardından ekipler, nehrin kıyısına geldi.

Yapılan incelemenin ardından Fırat'ın cesedi, Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yeğeninin cesedini bulan amca Yılmaz Koçak'ın gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Hacer Koçak, oğlu Fırat'ı da yanına alarak 29 Mayıs'ta evinden ayrılmış, genç kadın ve oğlunun eve dönmemesi üzerine yakınları durumu jandarmaya bildirmişti. Hacer Koçak'ın terliklerinin Karasu Nehri kıyısında bulunması üzerine arama çalışmaları ırmakta yoğunlaştırılmıştı. Anne Koçak'ın cesedi, 5 Haziran'da ekiplerce Karasu Nehri'nde bulunmuştu.

Muhabir: Barış Yalçınkaya

Yayıncı: Ahmet Ekici - ERZİNCAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzincan'da Anne ile 5 Yaşındaki Oğlunun Kaybolması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement