Erzurum'da iki aile arasında kız kaçırma kavgası: 5 ölü, 4 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Erzurum'da iki aile arasında kız kaçırma kavgası: 5 ölü, 4 yaralı

Erzurum'un Çat ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden 5 kişinin de kardeş olduğu öğrenilirken tartışmanın kız kaçırma meselesi yüzünden yaşandığı öğrenildi. Öte yandan mahallede giriş çıkışlar kapatıldı.

30.05.2020 12:37  Güncelleme: 01:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Çat ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti. Mermilerin isabet ettiği 5 vatandaşın da kardeş olduğu öğrenildi.

Olay, Çat ilçesine bağlı Köseler Mahallesi'nde meydana geldi. Husumetli iki aile arasında sabah saatlerinde çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

KAVGADA SİLAHLAR KONUŞTU

Şüpheliler İ.Y. ve B.Y. uzun namlulu bir silahla 5 kardeşi kurşun yağmuruna tuttu. Kavgada silahlar konuştu, kurşunların isabet ettiği 5 kişi yaşamını yitirdi.

Erzurum'da iki aile arasında kız kaçırma kavgası: 5 ölü, 4 yaralı

EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Olayın yaşandığı mahallede jandarma ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Köseler Mahallesi 'nde giriş çıkışları jandarma ekipleri tarafından kapatıldı. Askeri helikopter destekli çok sayıda ekip şüpheliler İ.Y. ve B.Y.' yakalanması için operasyon başlattı.

OLAYIN ARDINDAN KIZ KAÇIRMA DAVASI ÇIKTI

Kavganın iki arasında geçmişte yaşanan kız kaçırma olayı yüzünden gerçekleştiği belirtildi. Ateş açtığı iddia edilen şüpheliler İ.Y. ve B.Y. olay yerinden uzaklaşırken hayatını kaybeden şahıslardan birinin köy korucusu olduğu belirtildi öğrenildi.

Erzurum\'da iki aile arasında kız kaçırma kavgası: 5 ölü, 4 yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Erzurum'da iki aile arasında kız kaçırma kavgası: 5 ölü, 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (113)

  • İlim ve bilim şart : Bu tür olaylar araştırın sadece geri kalmış fakir toplumlarda olur... 19 7 Yanıtla
    İzmir 78: Senin ilmindende bilmindende başlarım. Kendini zeki akıllı zannediyorsun değilmi. Peki hiç kendine sordunmu Şeref, vicdan, namus onur, gurur, gibi şeylerden zerre kadar varmı sende.!!! 2 6 derya yıldız: doğru diyonda fakir ne alaka 3 2 Biri: Ulann bu olanlar hep senin gibi malardan oluşuyor 1 2
  • Kılıc1: Dünya sonu yaklaşıyor bunlar bu sebebdendir insan artık kendini kontrol edemiyor burda bile yorumları okurken bakın birbirine atarlanmalı yorumlar yazıyorlar biri bişe yazıyor öbürü altına aşalayıcı cevab veriyor gidşat kyamet e. 24 0 Yanıtla
  • Portakal: Eyy insanoglu bu neyin kavgasi mezarina bir cift corap goturemiyecekken 22 0 Yanıtla
  • BİRİ: Dadaş cühelasından başka ne beklenir ki zaten. 8 13 Yanıtla
  • İhsan koyun: Cahil dostum olacağına akilli düşmanim olsun bunlar cahil bile degiller ben batmanli olarak böyle olaylara çok şahit oldum ve her konuştuğum da dislandim zihniyet su ates eden kişi köy kahvelerinde kahraman gibi karşılanıyor bilmiyorlar ki aldıkları can Allahin emaneti 19 1 Yanıtla
    BİRİ: Koçum kendini övgüyle ön plana çıkarmaya çalışırken mensubu olduğun halkı ve memleketi rezil etmene gerek yoktur. 3 1 Gazi salman: Ulan mal neyin kafasını yaşıyorsun artistik peşinde misin bende batmanliyim kültüre gel Tanışalım gevşek 0 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement