Yaşlı Adamın, Çocuktan Düşen 100 Lirayı Alıp Kaçtığı Anlar Kameralara Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adamın, Çocuktan Düşen 100 Lirayı Alıp Kaçtığı Anlar Kameralara Yansıdı

İstanbul Esenyurt'ta, markete gelen 10 yaşındaki çocuğun reyonların arasında gezerken düşürdüğü 100 lirayı alıp kaçan yaşlı adam, pes dedirtti. Marketteki o anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

19.03.2019 09:15  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Esenyurt'ta bir markete alışveriş için gelen 10 yaşındaki çocuk reyonların arasında gezerken, cebindeki 100 lirasını düşürdü. Tam o sırada arkasında bulunan yaşlı bir adam yavaşça parayı alarak kaçtı. "Pes artık" dedirten o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

KÜÇÜK ÇOCUK CEBİNDEKİ 100 LİRAYI DÜŞÜRDÜ

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, markete alışveriş yapmak için gelen 10 yaşındaki bir çocuk reyonları dolaşırken, cebinde bulunan 100 lirayı düşürdü.

Yaşlı Adamın, Çocuktan Düşen 100 Lirayı Alıp Kaçtığı Anlar Kameralara Yansıdı

YAŞLI ADAM AYAĞINI KAŞIR GİBİ YAPIP PARAYI ALDI

O sırada çocuğun arkasında olan bir adam parayı gördü. Kimseye söylemeden ayağını kaşır gibi yapan yaşlı adam parayı yerden alarak cebine koyup olay yerinden uzaklaştı.

Yaşlı Adamın, Çocuktan Düşen 100 Lirayı Alıp Kaçtığı Anlar Kameralara Yansıdı

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Bir süre sonra parasını düşürdüğünü fark eden çocuk panik içinde 100 lirasını aramaya başladı. Bu kadarına pes dedirten o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Yaşlı Adamın, Çocuktan Düşen 100 Lirayı Alıp Kaçtığı Anlar Kameralara Yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adamın, Çocuktan Düşen 100 Lirayı Alıp Kaçtığı Anlar Kameralara Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • Doğrucu Davut: insanlarımızın büyük çoğunluğu bu şekilde ahlaki çöküntü içersinde, trafikte aynı, alışverişte aynı, komşulukta aynı ve biz hala cennete gideceğimizi düşünerek kendimizi kandırıyoruz ahlak herşeyden daha önemli eğitimden bile daha önce gelir maalesef şimdi bu yaşlı adamın yetiştirdiği çocuktan ne beklenebilir ki? 26 1 Yanıtla
  • Hakan Gümüş : Adam paranın onlara ait olduğunu bilmeye bilir ilk etapta ama sonrasında paranın çoçuğa ait olduğunu anladığı zaman parayı utancından veremeyebilir yanı bu durumda çok onursuzca bir hareket olduğunu düşünmüyorum vermesi icap eder ama vermeme durumunda kişinin o anki ruh halide karar verme durumunu engelliyor vermem gereken parayı vermeye bilirsin . Öyle demeyin abı olabilir 0 26 Yanıtla
  • ilginç: varlık kuyruğunda ki varlıklı insanlar.. bunlar hep varlıkdan .. zevk için almıştır... yoksa akp. döneminde o paraya ihtiyacı olan bir kişi olacağını sanmıyorum.. 12 8 Yanıtla
  • caner: millet aç aç 16 4 Yanıtla
  • jöh: 100 tl lik karakter sahibi 17 1 Yanıtla
  • Alanmı günahkar aldıranmı : Alanmı günahhkar aldıranmı insanları aç bıraktılar ac 6 8 Yanıtla
  • vatandaş: sen suriyelileri besle bak adam aç insanlığından çıkmış 6 8 Yanıtla
  • Kertenkele : Acaba biz yorum yapanlar, bizim elimize geçseydi para sahibine iade edermiydik. Önce kendimize soralım.Dayıya fazla yüklenmeyelim... Lütfen... 1 12 Yanıtla
  • Mahmut: Eğer adaletli bir sistem varsa, görüntüler belli o adam bulunsun para çocuğa verilsin ve adam hırsızlıktan yargılansın. 11 0 Yanıtla
  • KORKUSUZ KORKAK : YA ÇOÇUK ORDA NASIL ÇIRPINIYOR PARAYI DÜŞÜRDÜM DİYE YAŞLI ADAMIN UMRUNDA BİLE DEĞİL BİDE UTANMADAN İHTİYACI OLMASSA ALMAZ DİYORSUNUZ ADAM MARKETE GELMİŞ PARASI OLMAYAN ADAMIN ORDA NE İŞİ VAR BU TAMAMEN VİCDANSIZLIKTIR AHLAKSIZLIKTIR TERBİYESİZLİKTİR... 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement