Esenyurtlu kadınlar sağlık çalışanları için üretti - Son Dakika
Güncel

Esenyurtlu kadınlar sağlık çalışanları için üretti

- Esenyurtlu kadınlar sağlık çalışanları için üretti Esenyurt Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına 14 mart hediyesi Esenyurt Belediyesi, vatandaşların sağlığı için gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarının, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayarak, Güçlü Kadınlar Kooperatifi'nin...

15.03.2021 15:30  Güncelleme: 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Esenyurtlu kadınlar sağlık çalışanları için üretti

Esenyurt Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına 14 mart hediyesi

İSTANBUL - Esenyurt Belediyesi, vatandaşların sağlığı için gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarının, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayarak, Güçlü Kadınlar Kooperatifi'nin ürettiği ürünlerden hediye etti.

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, korona virüs salgını ile mücadele döneminde özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarını unutmadı. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Halis Şimşek, Sağlık İşleri Müdürü Günnur Yıldırım ile birlikte ilçedeki hastaneler ve aile sağlığı merkezlerinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Ziyarette sağlık çalışanlarına, Esenyurt Belediyesi Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nde üretim yapan Güçlü Kadınlar Kooperatifi'nin ürettiği şal ve çanta gibi el emeği ürünlerden hediye edildi.

Esenyurtlu kadınlar sağlık çalışanları için üretti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurtlu kadınlar sağlık çalışanları için üretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement