Eşi tarafından vurulan genç kadın 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti - Son Dakika
3. Sayfa

Eşi tarafından vurulan genç kadın 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Bilecik'te 16 Kasım günü adliyeye giden Cemile Nur Acar ve babası, boşanma aşamasındaki Acar'ın kocasının silahlı saldırısına uğramıştı. Ağır yaralanan baba yaşamını yitirirken, Acar tedavi altına alınmıştı. Genç kadın 12 günlük yaşam mücadelesini kaybederek geride 10 aylık evladını bıraktı.

28.11.2020 02:49  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2019 yılında dünya evine giren ve geçimsizlikten dolayı boşanma davası süren Onur-Cemile Nur Acar aralarındaki başka bir husumetten kaynaklanan ceza davası için 16 Kasım günü Bilecik Adliyesi'ne gittiler. Görülen dava sonrası Cemile Nur Acar babası Abdullah Duman ile adliye çıkışı Cumhuriyet Meydanında Onur Acar ile karşılaştılar.

AV TÜFEĞİYLE VURMUŞTU

Yaşanan bir tartışma sonrası Onur Acar yanında bulunan av tüfeğiyle baba kızın üzerine kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan baba kız, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

BABA YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen olay günü baba Abdullah Duman kurtarılamamıştı. Ağır yaralı Cemile Nur Acar ise, Eskişehir Tıp Fakültesine sevk edilmişti.

12 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Eskişehir Tıp Fakültesi'nde tedavi altında bulunan genç anne Cemile Nur Acar 12 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Genç anne geride gözü yaşlı bir anne bir de 10 aylık bebeğini bıraktı.

Eşi tarafından vurulan genç kadın 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Eşi tarafından vurulan genç kadın 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement