Eşini Öldürüp Telefonda Ağabeyiyle Konuşurken İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Eşini Öldürüp Telefonda Ağabeyiyle Konuşurken İntihar Etti

Iğdır'da eşiyle tartışan koca, önce eşini öldürdüğünü ağabeyini arayarak haber verdi sonra da kalbine ateş ederek intihar etti.

14.06.2018 11:20  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde Taner Parlar (35), dini nikahlı eşi Azerbaycan uyruklu Heyran Hüseyinova'yı silahla öldürdü. Parlar, cinayetin ardından telefonla aradığı ağabeyiyle konuşurken tabancayla kalbine ateş ederek intihar etti.

TARTIŞIRKEN EŞİNİ VURDU

Olay, bugün saat 04.00 sıralarında ilçeye 6 kilometre uzaklıktaki Şıracı köyünde meydana geldi. Tarımla uğraşan Taner Parlar ile 2 çocuğunun annesi dini nikahlı eşi Heyran Hüseyinova arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Taner Parlar, tabanca ile Hüseyinova'yı başından vurarak öldürdü. Taner Parlar, daha sonra, cep telefonuyla köy muhtarı olan ağabeyi Şahin Parlar'ı arayıp, eşini öldürdüğünü söyledi.

Eşini Öldürüp Telefonda Ağabeyiyle Konuşurken İntihar Etti

AĞABEYİYLE TELEFONDA KONUŞURKEN İNTİHAR ETTİ

Konuşma sırasında silahı bu kez kalbine dayayan Taner Parlar, tetiği çekti. Silah sesinden sonra kardeşinden cevap alamayan Şahin Parlar, eve koştu. İçeri giren Şahin Parlar, Heyran Hüseyinova ile kardeşi Şahin'i kanlar içerisinde buldu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, çiftin öldüğünü belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Taner Parlar ve eşi Heyran'ın cenazeleri, önce Iğdır Devlet Hastanesi morguna, buradan da otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Eşini Öldürüp Telefonda Ağabeyiyle Konuşurken İntihar Etti

"İYİ ANLAŞIYORLARDI"

Yakınları, Taner Parlar'ın ekonomik durumunun iyi olduğunu ve çiftin çok iyi anlaştığını belirterek yaşananlara anlam veremediklerini söyledi.

Eşini Öldürüp Telefonda Ağabeyiyle Konuşurken İntihar Etti

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PROFİL FOTOĞRAFINI KARARTTI

Öte yandan Taner Parlar'ın, cinayetten saatler önce sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabındaki profil fotoğrafını kararttığı görüldü.


Eşini Öldürüp Telefonda Ağabeyiyle Konuşurken İntihar Etti
Eşini Öldürüp Telefonda Ağabeyiyle Konuşurken İntihar Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini Öldürüp Telefonda Ağabeyiyle Konuşurken İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Selda: Ayı kendin gebereydin kadından ne istedin 29 8 Yanıtla
  • Hasan: Meraklı köfteci yalakalık yapma sana o parayı hangi parti verdi şimdiye kadar lavuk 4 5 Yanıtla
  • MERAKLI KÖFTECİ: 1000 TL HARCA HARCA BİTMEZ GARİ TAMAMMMMMM 6 3 Yanıtla
  • emekçi: ölen toprağa gider,öldüren hapise gider, her ikisinin avratlarıda sokaklara düşüp milli sermaye olurlar yazıklar olsun örf ve adetlerinize. 0 9 Yanıtla
    Kemal yılmaz: Okuduğunu anlamayacak kadar salaksın 7 0 Bay gergin: Yazıklar olsun senin o diline 2 0
  • Filozof: HEPSİNİN NEDENİ EKONOMİK İŞSİZLİK YOKSULLUK ESKİDEN ASLA OLMAZDI BUNLAR İNSANLAR GELECEK KORKUSUYLA YAŞIYOR BUNALIMDALAR 15 YILDA ÜLKE NE HALE GELDİ 3 4 Yanıtla
  • MERAKLI KÖFTECİ: BUNALIMI YARATANLARA ARAYIN KİMLER DİR ÇARŞIDA MUTFAK GIDA ÜRÜNLERİ EL YAKIYOR DOMATES 5/ SOĞAN 5 PATETES 5 MEYVALAR DESENİZ YANINA VARIL MIYOR 1000 TL NEREYE GİTTİ BİLMİYORUM BİRDE DUL VE YETİMLERİN ALDIĞI 500// 250 TL NOLDU ACABA ONU DA MERAK ETTİM 3 2 Yanıtla
  • OBJEKTİF: ERKEĞİN DAMARINI KABARTAN KONULAR GÖZDEN GEÇİRİLDİĞİNDE İLLA SEBEBİ ORTAYA ÇIKACAKTIR .O SEBEP NASIL ANLAŞILACAK .ŞAHİT DE YOKSA TELEFON GÖRÜŞMELERİ KOMŞU YORUMLARI ( Kİ KADINLAR GENELLİKLE KOMŞU KADINLARA AÇILIRLAR )MESELENİN AYDINLATICI İŞARETLERİ OLABİLİR . 3 1 Yanıtla
  • Ferit: Ne hallere geldik.... 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement