Eşinin Kaçırdığı Oğlunu IŞİD Posterinde Gördü - Son Dakika
Güncel

Eşinin Kaçırdığı Oğlunu IŞİD Posterinde Gördü

İtalya'da yaşayan Kübalı göçmen bir kadın Suriye'ye kaçırdığı üç yaşındaki oğulları İsmail'i IŞİD'in propaganda için hazırladığı posterde gördü.

23.12.2014 15:56

Üç yaşındaki İsmail posterde, boynunda 'küçük' bir Kalaşnikof, başında da Arapça yazılı siyah bir bandanayla, bir adamın elinden tutmuş yürürken görülüyor.

İtalyan gazetesi Corriere della Sera'ya konuşan Lidia Herrera, kendisi geçen yıl ailesini ziyaret için Küba'ya gittiğinde eşi İsmar Mesinoviç'in oğullarıyla birlikte Suriye'ye gidip IŞİD'e katıldığını anlattı. Herrera, eşinin de oğullarını sık sık Bosna ve Almanya'daki ailesinin yanına götürdüğünü, terör örgütü bağlantısından hiç şüphelenmediğini söyledi.

Ancak oğlunu en son Kasım 2013'te, kuzey İtalya'nın Belluno kasabasındaki evlerindne ayrılırken görmüş. Posterdeki çocuğun İsmail olduğundanda emin. Mesinoviç'in geçen eylülde çatışmada öldüğü sanılırken, İsmail'in fotoğrafı da IŞİD'le bağlantılı sitelerde prppaganda olarak paylaşılıyor.

Herrera 'ise 'O çocuk İsmail. Her gün eve dönmesi için dua ediyorum, ondan başka hiçbir şey düşünemiyorum" diyerek gözyaşı döküyor.

La Repubblica gazetesiyse, İsmail'in babası tarafından kaçırılmasının ardından terörle mücadele ekiplerinin kuzey İtalya bölgesinde İslamcı terörizm soruşturması başlattığını yazdı.

Eşinin Kaçırdığı Oğlunu IŞİD Posterinde Gördü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Eşinin Kaçırdığı Oğlunu IŞİD Posterinde Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement