Eşinin Kardeşlerini Vuran Şahıs, Babası ve Kardeşleri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
3. Sayfa

Eşinin Kardeşlerini Vuran Şahıs, Babası ve Kardeşleri Adliyeye Sevk Edildi

Eşinin kardeşlerini vuran şahıs, babası ve kardeşleri adliyeye sevk edildiADANA - Adana'da eşinin kardeşlerinden birini öldüren diğerini ise ağır yaralayan damat ile babası ve kardeşleri emniyetteki sorgularının ardından gözaltına alındı.

30.11.2017 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşinin kardeşlerini vuran şahıs, babası ve kardeşleri adliyeye sevk edildi

ADANA - Adana'da eşinin kardeşlerinden birini öldüren diğerini ise ağır yaralayan damat ile babası ve kardeşleri emniyetteki sorgularının ardından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay 27 Kasım günü Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Maşallah Kaya yaklaşık 8 yıl önce Pınar Kaya ile evlendi. Bu evlilikten çiftin çocukları da oldu. Ancak Pınar Kaya, eşinin şiddet uyguladığını ve çok kıskanç olduğunu ileri sürerek bir süre önce babasının evine gitti. Bu nedenle damat Maşallah Kaya ile genç kadının erkek kardeşleri Fatih Durdu ve Yasin Durdu arasında gerginlik çıktı. Eşini almak için Kayınbabasının evine giden Maşallah Kaya, eşinin kardeşleriyle tartışmaya başladı. Mahallenin araya girmesiyle Maşallah Kaya olay yerinden ayrıldı. Maşallah Kaya, bunun üzerine dün akşam saatlerinde babası Ahmet (57), ağabeyi Hamza ve kardeşi Ferhat Kaya ile eşini almak için tekrardan kayınpederinin evine geldi. İki kaynıyla tekrardan tartışmaya başlayan Maşallah Kaya, tartışmanın büyümesiyle yanında getirdiği silahıyla 2 kaynına da vurdu. Damat Maşallah Kaya hıncını alamayarak sokak ortasında kurşun yağdırıp öldürdüğü kaynını, bu kez de darp etmeye başladı. Bir süre cesedi darp eden Maşallah Kaya'nın daha sonra olay yerinden kaçtığı belirtildi. Ağır yaralanan kardeşlerden Fatih Durdu hastaneye kaldırıldı. Fatih Durdu'nun Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor. Olay yerine gelen polis ekipleri, damat, babası ve kardeşlerini gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar 4 gün sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Eşinin Kardeşlerini Vuran Şahıs, Babası ve Kardeşleri Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Eşinin Kardeşlerini Vuran Şahıs, Babası ve Kardeşleri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement