Eski Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Ölüm Kalım Savaşı Veriyor - Son Dakika
Güncel

Eski Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Ölüm Kalım Savaşı Veriyor

Eski Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Ölüm Kalım Savaşı Veriyor

Almanya'nın Bremen Eyaleti'ne bağlı Bremerhaven kentinde yaşayan 2 çocuk annesi Zeynep Özdemir (42) eski eşi Yüksel Ş. tarafından bıçaklandı.

16.03.2016 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Bremen Eyaleti'ne bağlı Bremerhaven kentinde yaşayan 2 çocuk annesi Zeynep Özdemir (42) eski eşi Yüksel Ş. tarafından bıçaklandı. Göğsünden üç kez bıçaklanan Özdemir komalık oldu.

Olay Pazar günü sabaha karşı meydana geldi. Çeşitli suçlardan Bremen hapishanesinde yatmakta olan Yüksel Ş. izinli olduğu gün eski eşinin ve çocuklarının yaşadığı Bremerhaven'a gitti. Burada eski eşiyle tartışan Yüksel Ş. yalnız yaşayan kadını 3 yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Vücudunun göğüs kısmından ağır yaralanan Zeynep Özdemir kentteki hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Hayatı tehlikeyi atlatamayan talihsiz kadın komada tutuluyor.

Polis her yerde kaçak eski eşi arıyor

Bremen polisi olaydan sonra eski eşini bıçaklayan ve hapishane kaçağı olan Yüksel Ş.'yi yakalamak için operasyonlara başladı. Yaralı kadının yakınları da sosyal medya üzerinden kaçak Yüksel Ş'nin fotoğraflarını yayınlayarak bulunması için polise yardımcı olmaya başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

LAR//

Bıçaklanan 42 yaşındaki Zeynep Özdemir ve

Aranan Yüksel Şahbaz'ın fotoğrafı - Bremen

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Eşi Tarafından Bıçaklanan Kadın Ölüm Kalım Savaşı Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement