Barışma isteğini reddeden eski nişanlısı ve annesini başından vurdu - Son Dakika
Güncel

Barışma isteğini reddeden eski nişanlısı ve annesini başından vurdu

Konya'da Ömer İğret, eski nişanlısı Büşra Gizem Güzelsoy ile barışmak istedi. İğret, isteğine karşılık alamayınca Büşra Gizem Güzelsoy ve annesi Gülya Barutçu'yu silahla başlarından vurarak öldürdü. Olaydan sonra ağabeyi ve yakınlarından helallik isteyen İğret, "Ahiretimi yaktım" diyerek başına dayadığı silahı ateşleyerek kendisini öldürdü.

06.11.2020 11:34  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Argunşah Sokak'ta 27 Ekim Salı günü saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, alınan bilgilere göre Büşra Gizem Güzelsoy, annesi Gülya Barutçu ile evlerinin önüne geldiği sırada bir süre önce ayrıldığı nişanlısı Ömer İğret'in silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla başlarından vurulan genç kız ve annesi olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Kaçan Ömer İğret, olaydan yaklaşık 3 saat sonra, ağabeyi ile yakınlarına 'hakkınızı helal edin' yazılı cep telefonu mesajı gönderdi. İğret, bulunduğu yeri öğrenen ağabeyi ve polisin yaklaşık 2 saat süren çabalarına rağmen başına dayadığı tabancayı, "Bu dünyamı ve ahiretimi yaktım. Yaşamanın bir anlamı kalmadı" diyerek ateşledi. Ağır yaralı olarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Ömer İğret, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SİLAHLI SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

İğret'in eski nişanlısı ile annesine düzenlediği silahlı saldırı, güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, Büşra Gizem Güzelsoy ve annesi otomobille evlerinin önüne geliyor. İğet'te anne-kızın otomobilini, kendi aracıyla takip ediyor. Güzelsoy'un otomobilini park ettiği sırada aracından inen İğret, anne-kıza tabancayla ateş ediyor.

Barışma isteğini reddeden eski nişanlısı ve annesini başından vurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Barışma isteğini reddeden eski nişanlısı ve annesini başından vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement