FETÖ'den Yargılanan ÖSYM Eski Başkanı Demir'in Ev Hapsi Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

FETÖ'den Yargılanan ÖSYM Eski Başkanı Demir'in Ev Hapsi Kaldırıldı

FETÖ'ye üyelik suçlamasıyla hakkında soruşturma yürütülen ÖSYM eski Başkanı Ali Demir'e sulh ceza hakimliğince getirilen "konutunu terk etmeme" şartı kaldırıldı.

06.05.2019 14:55  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üyelik suçlamasıyla hakkında soruşturma yürütülen eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'e sulh ceza hakimliğince getirilen "konutunu terk etmeme" şartı kaldırıldı.

Ali Demir'in avukatları, müvekkilleri hakkındaki "elektronik kelepçe takmak suretiyle konutu terk etmeme" adli kontrol şartına, bir üst sulh ceza hakimliği nezdinde itirazda bulundu.

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI DEVAM EDİYOR

Hakimlik, itirazı kabul ederek Demir'in konutunu terk etmemesi şeklindeki adli kontrol şartını kaldırdı. Ancak Demir'in yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu öğrenildi.

FETÖ'den Yargılanan ÖSYM Eski Başkanı Demir'in Ev Hapsi Kaldırıldı
Ali Demir

NE OLMUŞTU?

Demir, FETÖ'nün ÖSYM Başkanlığındaki yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında 8 Nisan 2019'da gözaltına alınmış, Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından 17 Nisan'da adliyeye sevk edilmişti.

İfade işlemi sonrasında soruşturma savcısının "silahlı terör örgütüne üyelik" suçundan tutuklanmasını istediği Demir, nöbetçi sulh ceza hakimliğince serbest bırakılmış ancak kendisine "elektronik kelepçe takmak suretiyle konutu terk etmeme" adli kontrol şartı getirilmişti.

FETÖ\'den Yargılanan ÖSYM Eski Başkanı Demir\'in Ev Hapsi Kaldırıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel FETÖ'den Yargılanan ÖSYM Eski Başkanı Demir'in Ev Hapsi Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • 1923 TÜRKİYE CUMHURİYETİ: çok güzel ülkede işine gelmeyeni fetöcü PKK lı PYD li diye ilan edeceksin suçsuz insanları içeri atacaksın sonra onlardan boşalan yerlere kendi adamlarını atayacaksın bu nasıl bir müslümanlık bu nasıl bir adalet gerçi bunlarda müslümanlık ne gezer bunlar kendilerine müslümanlar ülkede neye elini atsan elinde kalıyor tüm kamu kurumlarını harami haramzadeler ele geçirmişler 12 3 Yanıtla
  • TUNÇ06: HERKES BAGIRDI SIVANLARDA ÜSÜLSÜZLÜK VARDİYE O GÜNLERDE HERKES KULAGINI TIKADI BAKIN ŞİMDİ ?? ÇOK GENCİN HAKKINI YEDİLER BU AH KOLAY KOLAY ÇIKMAZ NE BURADA NE ÖBÜR DÜNYADA ...BU ADAM DA HAPİS YATMALIYDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 12 0 Yanıtla
  • 1923 TÜRKİYE CUMHURİYETİ: vay yavrum vay bu ülkenin her kurumu laçkalaşmış fetöcü diye içeri at sonra ev hapsi de sonrada ev hapsinide kaldır suzçsuz gazatecileri içeri at ceza ver lan bu nasıl bir ülke bu nasıl bir demokrasi evet çadır devletiyix kabile devletiyiz ne yazıkki bu ülkede hak hukuk adalet günü geldiğinde bazılarınada lazım olucak ama çok geç olucak çivisi çıkmış bu güzel ülkemin hukukun altı bağlar gazeli birilerinin keyfine göre olmuş 5 3 Yanıtla
  • koray: hahahahah adaleti müthiş ülkem benim yazık şu geldiğimiz hallere yazık 8 0 Yanıtla
  • ali: ne güzel adalet 5 0 Yanıtla
  • Mustafa : Bunlar daha ev iyi gunlerimiz 2 0 Yanıtla
  • KAMU: SONRADAN SUÇSUZ DENİLİR DEVLETE DAVA AÇAR TAZMİNAT ALIR.ÖRNEKLERİ ÇOKTUR. 2 0 Yanıtla
  • mhp: polislerimiz hep fisleiniyor kise ses cikarmiyor bu nasil is kimse ses cikarmiyor yazik deyimi herkesin cocuklari ailesi perisan oldu allah dogrunun yardimcisi olsun 1 1 Yanıtla

Advertisement