Eşme'de İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Eşme'de İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı

Eşme yerleşiminin imar planları su kirliliği kontrolü yönetmenliğindeki kısıtlayıcı hükümlerinden dolayı bugüne kadar imar planları yapılamamıştı.

12.01.2012 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyelerinin ısrarlı çalışmaları sonucu önce nazım ardından uygulama imar planları nihayet onaylanarak kesinlik kazanmıştır. Bu nedenle de Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, Eşme yerleşimi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tanıtımı ve bilgilendirmesini yapmak üzere bölge halkı ile bir araya gelecek. 12 Ocak 2012 Perşembe günü saat 19.00'da Eski Eşme Mahallesi'nde Fehmi Kılıç'a ait kıraathanede gerçekleşecek toplantıya Eşmelilerin yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Kartepe İlçesi Eşme yerleşimi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı Kartepe Belediye Meclisi'nde onaylandıktan sonra 5216 sayılı yasa gereği 15.12.2011 tarih ve 684 sayılı kararı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde görüşülüp onaylanmıştır. Kesinleşen uygulama imar planlarının halk tarafından daha iyi anlaşılıp vatandaşın kafasında yer alan sıkıntıların çözümünün sağlanması amacıyla halkı bilgilendirmeye devam ediyor. Kartepe Belediyesi, Eşme bölgesinde halkın ayağına giderek vatandaşa uygulama imar planlarını anlatarak bilgilendireceği ve taleplerini alacak. 12 Ocak 2012 Perşembe günü Eski Eşme Mahallesi'nde Fehmi Kılıç'a ait kıraathanedeki toplantıya bölge sakinleri davetli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eşme'de İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement