Esnaf ve Vatandaşlardan Başkan Çakır'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Esnaf ve Vatandaşlardan Başkan Çakır'a Teşekkür

Esnaf ve Vatandaşlardan Başkan Çakır\'a Teşekkür

Başkan Çakır, Niyazi-İ Mısri caddesinde incelemelerde bulundu.

10.10.2012 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi'nin Niyazi-i Mısri Caddesi ile Köy Garajı civarında yaptığı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

10 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen inceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları Ahmet Ceyhan, Hasan Atay ve Selim Pilten ile bazı daire müdürleri katıldı.

ÇAKIR: "AMAÇ, KALİTELİ VE GÜZEL HİZMET YAPMAK."

İnceleme gezisi sırasında bölge esnafıyla sohbet eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan çalışmalarla Niyazi-i Mısri Caddesi'nin çehresinin değiştiğini, amaçlarının kaliteli ve güzel hizmetler üreterek Malatyalıların gündelik hayatını kolaylaştırmak olduğunu söyledi.

Çakır, "Bu bölgemiz ticari olarak Malatya'nın en işlek ana arterlerinden biri. Bunu göz önünde bulundurarak değişim, dönüşüm çalışmalarında bulunduk. Niyazi Mısri Caddemiz ile Köy Garajı civarında ilk olarak alt yapı çalışmalarını tamamladık. Bu çalışmaların devamında kaldırım ve yol düzenlemeleri yaptık. Son olarak aydınlatma çalışmaları yapacağız" dedi.

Bölge esnafı ile vatandaşlar da yapılan çalışmaların zahmetli ve bir o kadar da zor olduğunu belirterek, çalışmaların bitmesiyle yapılan işlerin ne kadar önemli ve güzel olduğunun ortaya çıktığını söylediler.

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten esnaf ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esnaf ve Vatandaşlardan Başkan Çakır'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement