Esra Erol'dan eleştirilere yanıt: 3 saniyelik görüntü ile yargılanmayı hak etmiyorum - Son Dakika
Magazin

Esra Erol'dan eleştirilere yanıt: 3 saniyelik görüntü ile yargılanmayı hak etmiyorum

Programında işlediği çarpık ilişkiler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Esra Erol, 3 saniyelik görüntüyle yargılanmayı hak etmediğini belirterek "Şahsıma yapılan saldırının bilinçli bir şekilde yapıldığını ve farklı bir şeye hizmet ettiğini düşünüyorum" dedi.

29.09.2020 10:51  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DNA testine göre komşusundan çocuğu olduğu ortaya çıkan evli kadının hikayesi sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili eleştiri oklarının hedefi olan Esra Erol, şahsına yönelik bilinçli bir saldırı yapıldığını öne sürdü.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında Esra Karakuş, kendisinden 28 yaş büyük komşusu Cengiz K. ile yasak aşk yaşamış ve birliktelikten bir de çocuk dünyaya gelmişti. Türkiye'yi sarsan olayın yankıları sürerken sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan ve programının yayından kaldırılması konusunda konu başlıkları açılan Esra Erol suskunluğunu bozdu.

"BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE YAPILIYOR"

3 saniyelik görüntüyle yargılanmayı hak etmediğini belirten Esra Erol, "Şahsıma yapılan saldırının bilinçli bir şekilde yapıldığını ve farklı bir şeye hizmet ettiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İNCELEME BAŞLATILDI

Radyo Televizyon Üst Kurulu, bir televizyon kanalında yayımlanan programla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Son günlerde bir TV programcısının yayını nedeniyle Üst Kurulumuz töhmet altında bırakılmakta ve 'RTÜK nerede?' benzeri sorular, gerek basın aracılığıyla gerekse sosyal medya üzerinden dile getirilmektedir. Milli ve manevi değerlerin korunmasına azami özen gösteren RTÜK, bazı çevrelerin oluşturmaya çalıştığı algıyla hak etmediği bir kampanyaya maruz kalmaktadır. 7/24 devam eden yayınları takip eden ve gereğini yapan RTÜK, görevinin başındadır. Bahse konu programla ilgili gerekli inceleme de Başkanlığımızın talimatıyla uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Esra Erol\'dan eleştirilere yanıt: 3 saniyelik görüntü ile yargılanmayı hak etmiyorum

Son Dakika Magazin Esra Erol'dan eleştirilere yanıt: 3 saniyelik görüntü ile yargılanmayı hak etmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • yüksel: ahlaksizligin dakkikasimi olur be kadin sen bu tür olaylari programdsan önce haber almiyormusun ne diye programda yerveriyorsun ahlaksizlik diz boyu olmus zaten vatanimizda 27 0 Yanıtla
  • süleyman: milletin ahlakını zehirliyor.bu kadın paraya doymadı.kapatın şunu 23 0 Yanıtla
    Barıs B: Zehirlenme kardeşim koskoca adamsın tv izleyince ahlakın bozuluyorsa İZLEME! 1 12
  • FB Lİ: BU ESRA EROL KENDİNİ BİŞEY ZANNEDİYOR 22 0 Yanıtla
  • Adalet: He he işimiz yok senle uğraşacağız esra. Ülkenin ahlaki değerlerine dinamit koyuyorsun. Bunu bilhassa yapıyorsun. Adam gibi işlerde sunuculuk yap. Tutan mı var. Sabah programı, magazin, haber v.b. mecbur musun evlilik, gelin kaynana, yada böyle toplumsal sorunları sanki çözüyormuş gibi program yapmaya? biz senin sahte insanlar çıkartıp gelin damat oynattığın zamanları da biliyoruz. Senin programın kapatılmalıdır. 20 1 Yanıtla
  • eagleberk: adam da masallah ülkücü bıyıgı var :D 4 17 Yanıtla
    .............: Moda oldu kardeşşşş. 1 0
  • Rezil: Asıl sen böyle ilişkileri bilinçli bir şekilde halkın gözüne gözüne sokuyorsun, bundan ne umuyorsun, halkın ne faydasına bu programlar acaba 18 2 Yanıtla
  • YUNUS: Bu tür ahlaksızlığın tv kanallarında çıkması dogru olmuyor. 19 1 Yanıtla
    Vatandaş kamil: Kanalın güçlü taraftar kanalsa kimse birşey yapamaz. şurda her yorumumuzu bile yayınlamıyorlar. 5 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement