Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adamla düğün yaptı - Son Dakika
Magazin

Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adamla düğün yaptı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına konuk olan Özbay Özışık, bir çocuğunun annesi olan nikahlı eşinin kuaföre gitme bahanesiyle evden kaçtığını ve başka bir erkekle davullu zurnalı düğün yaptığını söyleyerek yardım istedi.

20.10.2020 14:54  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esra Erol'un programına katılan Özbay Özışık'ın anlattıkları tüm Türkiye'yi şoke etti. Oğluyla birlikte programa katılan anne Özgül Özışık ise oğlunun başına gelenleri canlı yayında bir bir anlattı.

"DÜĞÜNDEN BİR AY SONRA BABASININ EVİNE KAÇTI"

Özgül Özışık, oğlunun yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Oğlumla Aycan sosyal medyadan tanıştı. Aycan bir gün tüpçünün arabasına binerek şehir merkezine gelmiş otobüs bileti bulamayınca bizi aradı 'Gelin beni alın' diye. Meğer benim gelin Aycan başkasıyla nişanlıymış. Ailesi de benden 20 bin TL başlık parası istedi. Aycan'ın ailesi benden 20 bin TL'yi alıp kızının nişanlısının ailesinden aldıkları parayı vereceklermiş. Yani benden alıp onlara verecekler. Ben para vermedim gittim resmi nikah kıydırdım. Kasım ayında kaçıp gelmişti biz şubat ayında düğün yaptık ama gelinim o zamana kadar 3 aylık hamileydi. Mart'ın 9'unda Aycan evden kaçtı. Babası kızının psikolojisinin bozuk olduğunu söyledi. Babasının yanına gittikten 3 gün sonra arayıp 'Özbay ben seni de çocuğunu da istemiyorum buraya gelip imza at çocuğu aldıracağım' dedi. Sonra da boşanma davası açtı."

Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adama düğün yaptı

"OĞLUMLA BOŞANMADAN BAŞKA ADAMLA DÜĞÜN YAPTI"

"3 gün sonrada ailesinin vermek istediği dayısının oğlu Gökhan Çelik'le Adana'ya kaçtı. Bununla da kaçarken çocuğunu aldırdığını söylemiş. Ben Gökhan'ın ailesini arayarak 'Siz resmi nikahlı evli olan ve hamile olan bir kadını nasıl kaçırırsınız size dava açacağım' dedim. Sonra onlar da ayrıldı. Aradan zaman geçince Aycan doğum yaptı. Bebek 1 buçuk kilo doğduğu için küvöze aldılar. Bebek hastanedeyken Aycan da geziyordu. Bana telefon açıp 'Ya gel çocuğu al ya da çocuk esirgemeye vereceğiz' dediler. Biz hemen gittik. Sonra bebeğin 40'ı çıkınca Aycan 'bana bir şansa daha verin' diye geri geldi. Geçtiğimiz şubat ayına kadar bizimle kaldı sonra bir gün 'Kuaföre gidiyorum' deyip evden kaçtı. Sonra Nuri Gerçek isimli kişiyle davullu zurnalı düğün yaptı."

Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adama düğün yaptı

ESRA EROL TEPKİ GÖSTERDİ

Özışık ailesinin anlattıklarından sonra canlı yayına bağlanan Aycan'ın ablası Gamze, kardeşinin Nuri Gerçek ile birlikte olduğunu söyleyerek tüm iddiaları kabul etti. Esra Erol ise yaşanan bu olayın ardından "Aycan çocuğunu ne zamandır görmüyor. Bana kardeşinizin şu anki ilişkisini, yaptığınız düğünü derneği nasıl açıklayacaksınız bunu merak ediyorum" diyerek tepki gösterdi.

Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adama düğün yaptı
Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adama düğün yaptı
Aycan Özışık ve Özbay Özışık
Esra Erol\'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adamla düğün yaptı

Son Dakika Magazin Esra Erol'un programında ilginç olay! Karısı evi terk edip başka bir adamla düğün yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • okitay: Evli kadınlar iyice ahlaksızlaştı. Allah erkeklere sabır versin.. 48 3 Yanıtla
  • YOrums: DAŞŞŞ YAĞACAK DAŞŞŞŞŞŞŞ:ç) 36 0 Yanıtla
  • AKŞAM OLSADA EVE GİTSEK: kadın şu sözü yanlış anlamış..daha iyisini bulana kadar devam..... 24 0 Yanıtla
  • FARUK : TÜRKİYEDEKİ BAZI KADINLAR AZDI İYİCE 16 0 Yanıtla
  • Deren : Hep evli kadinlar kaciyor nedense 15 0 Yanıtla
  • deliha: yuh diyorum başka bişi demiyorum 12 0 Yanıtla
  • yinemi: kadın 4 3 Yanıtla
  • HAKİM...: BU NE BİÇİM DÜNYA YAHU...ATARIM HEPİİNİZİ İÇERİ...ADAM GİBİ YAŞAYIN DENGESİZLER 6 0 Yanıtla
  • dede: on dan sonra kadına şitdet artıyoo 3 0 Yanıtla
  • çiğdem : erkeklere böyle kadın yarar saçını süpürge edenler in intikamını böyle kadınlar alır iyi yapmış 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.

  • Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor
    18:31 Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor

    Şebnem ve Mesut, ilişkilerini güçlendirmek için çabalarken Şebnem'in suikasta uğraması her şeyi değiştirir. Mesut, suikastı gerçekleştiren kişiyi bulmak için kararlıdır. Gümüşçü Vakfı'nın düzenlediği yemek daveti ise büyük bir skandala yol açar. Aynı zamanda Onur cezaevinden çıkar ve Demir'le yüzleşir. Şebnem, Demir ve Onur arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

  • Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı
    16:40 Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı

    Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın Barcelona'nın ünlü emekli futbolcusu Gerard Pique ile yaşadığı 12 yıl birliktelik 2022'de ihanetle sona ermişti. Pique, iki çocuğunun annesi Shakira'yı, özel bir şirkette halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia Marti ile aldatmıştı.

  • Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti
    16:06 Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti

    Filistin asıllı Bella ve Gigi Hadid'in 24 yaşındaki erkek kardeşi Anwar Hadid, umreye gitti. Duygularından bahseden Anwar "Allah'ın emri. Bu anlar için sonsuza kadar minnettarım" ifadelerini kullandı.


Advertisement