Evgör Mobilya'nın 2018 Koleksiyonu Yayında - Son Dakika
Advertorial

Evgör Mobilya'nın 2018 Koleksiyonu Yayında

Mobilya sektöründe isminden sıkça söz ettiren Evgör Mobilya 2018 koleksiyonlarını yayınladı.
Müşterilerinin zevklerine ve tarzlarına hitap edecek yeni yıla özel ürünleri lansmana sundu.

19.12.2017 16:05  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Firmada bulunan birbirinden farklı tasarım mobilya modellerinden birinin sizin olmasını istiyorsanız bunun için tek yapmanız gereken, bir tanıdığınıza çay içmeye gider gibi evgör mağazalarına çay içmeye gitmenizdir.

Gönlünüzce Yaşayacağınız Salonlara Sahip Olun

Hoş sohbet alanlarını dostlarınızla birlikte paylaşmak için Evgör Mobilya birbirinden şıkmodellerini beğenilerinize sunuyor. Salonunuzdaki köşeleri böylece çok sevimli bir yaşama alanı haline uygun takımlarla dönüştürebilirsiniz. Hatta ille koyacak bir köşe bulmanız gerekmez. Evgör'ün köşe takımları sayesinde salonda kendiniz ayrı köşe oluşturabilir, geniş mekanları zarif biçimde ikiye ayırıp kullanabilirsiniz. Hatta takımlarımızın uygun modelleri ile merdiven altları bile çok rahat ama bir o kadar da şık oturma alanlarına dönüşebilir. Çamlıbel Şark Köşesi Takımını bunun için çok uygun görüyoruz. Mavera Tornalı Şark Köşesi veya Otantik Oymalı Ahşap Şark Köşesi ise koleksiyonumuzun en şık parçalarından örnekler olarak dar alanları güzelleştirecektir. Bu arada yer takımı olarak adlandırılan oturma gruplarından da söz etmek isteriz. Artur Yer Takımı size çok daha ilginç bir köşe hazırlayabilir. Yer minderlerinin rahatlığını size sunan bu ürünler kelimenin tam anlamıyla ayak uzatıp rahat etmek için tasarlandılar ve çok şık bir şark köşesi ortamı sunuyorlar. Sözünü ettiğimiz yer takımının bej, krem, kırmızı ve kahverengi tonlarda üretilmiş çeşitleri de bulunmaktadır. Şark köşelerinin koleksiyonumuz içinde çok beğenildiğini de yazımıza ekleyelim.

Koltuk ve Salon Takımlarımız

Klasik, modern veya şark köşesi biçiminde düşünülmüşgruplarından başka size diğer oturma takımlarımızdan da bahsetmek isteriz. Sitemizde Evgör Mobilya koltuk ve salon takımları alt başlığı altında görebileceğiniz bu ürünler klasik, avangarde, chester, country, İskandinav gibi dekorasyon tarzlarına göre imal edilen koltuk ve salon takımlarımızı kapsamaktadır. Ayrıca tekli koltuklar, berger tipi koltuklar, kanepeler ve yataklı koltuk takımları da seçenekleriniz arasındadır. Örneğin Payitaht Siyah Koltuk Takımı evinizde bir saray havası yaratırken Pulsar Koltuk Takımı modern çizgileri, Barbetto Koltuk Takımı kapitone dokusu veya Pentosa Balköpüğü Salon Takımı canlı renkleri ile salonunuzda yer alabilir. Renk ve stil çokluğunun yanında kalite açısından da Evgör Mobilya koltuk takımları fark yaratacaktır. İlk görüşte bu fark hissedilecek, siz de salonunuzla gurur duyacaksınız. Ürünlerimizin hepsi birinci sınıf malzemeden üretilmiştir.

Son Dakika Advertorial Evgör Mobilya'nın 2018 Koleksiyonu Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement