EVİNDEKİ VALİZDEN 29 BİN UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI - Son Dakika
Güncel

EVİNDEKİ VALİZDEN 29 BİN UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI

ADANA'da polisin düzenlediği operasyonda, Suriye uyruklu Halid el-Muhammed Ali'nin (37) evinde narkotik köpek 'Hulk' ile yapılan aramada, valiz içerisinde 29 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

02.04.2022 10:28  Güncelleme: 13:42

ADANA'da polisin düzenlediği operasyonda, Suriye uyruklu Halid el- Muhammed Ali'nin (37) evinde narkotik köpek 'Hulk' ile yapılan aramada, valiz içerisinde 29 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Tutuklanan şüpheli, valizi tanımadığı bir kişiden aldığını ve içinde ne olduğunu bilmediğini öne sürdü.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'ndeki bir evde yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğu bilgisine ulaştı. Operasyon için harekete geçen ekipler, Suriye uyruklu Halid el-Muhammed Ali'nin adresine baskın yaptı. Evde narkotik köpeği 'Hulk' ile arama yapan ekipler, valiz içerisinde 29 bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

VALİZDE NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

Gözaltına alınan Halid el-Muhammed Ali emniyetteki ifadesinde, valizi tanımadığı bir kişiden aldığını ve içinde ne olduğunu bilmediğini öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

EVİNDEKİ VALİZDEN 29 BİN UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel EVİNDEKİ VALİZDEN 29 BİN UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Tuğrul Coşar: Simdi bu vb kişileri derhal dönmemek üzere sınır dışı etsek insan haklarını ihlalmi etmiş oluruz? 0 0 Yanıtla

Advertisement