Ev Sahibini Aylar Sonra Gittiği Evinde Pitbull Yavruları Karşıladı! - Son Dakika
Güncel

Ev Sahibini Aylar Sonra Gittiği Evinde Pitbull Yavruları Karşıladı!

Meral Kuruz, bir süredir kullanmadığı evinin bahçesinde Pitbull ve Golden Retriever cinsi 15 köpekle karşılaştı. Kaçak yolla satıldığı düşünülen köpekler barınağa sevk edildi

26.06.2017 09:20  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, bir süredir kullanmadığı evine giden 35 yaşındaki Meral Kuruz, bahçede 9'u Pitbull, 6'sı Golden Retriever cinsi olmak üzere, 13'ü yavru diğerleri anne toplam 15 köpekle karşılaştı. Edremit Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri Birimi görevlileri, evden aldıkları köpekleri tedavilerinin yapılması için Edremit Belediyesi köpek barınağına götürdü.

YENİ DOĞUM YAPMIŞ 1 PİTBULL, 1 GOLDEN RETRİEVER, 13 YAVRU!

Yeni doğum yapan Pitbull cinsi köpek 8 yavrusuyla, Golden Retriever cinsi köpek ise 5 yavrusuyla evin bahçesinden alınarak Edremit Belediyesi köpek barınağına konuldu. Jandarma ekipleri, köpekleri buraya kimin bıraktığının belirlenmesi için çalışma başlattı. Veteriner Oğuz Koray Bacaksız, "Köpekler genel sağlık kontrollerinden geçirilerek gerekli tedavileri yapılacak. Pitbull cinsi köpekler tekrar salınmayacak. Büyük ihtimalle bizim misafirimiz olacaklar" dedi.

Ev Sahibini Aylar Sonra Gittiği Evinde Pitbull Yavruları Karşıladı!

KAÇAK KÖPEK SATIŞI YAPILIYOR OLABİLİR Mİ?

Ev sahibi Meral Kuruz, " Akçay'da oturuyorum. Uzun süredir buraya gelmemiştim. Kapıyı açtığımda şok oldum" dedi. Mahalle sakinleri ise evin boş olmasından faydalanan bir kişinin evde köpek ve kuş beslediğini belirterek, "İhbarda bulunduk ama kimse ilgilenmedi. Kaçak köpek satışı yapıldığını düşünüyoruz" dedi.

Ev Sahibini Aylar Sonra Gittiği Evinde Pitbull Yavruları Karşıladı!

Ev Sahibini Aylar Sonra Gittiği Evinde Pitbull Yavruları Karşıladı!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ev Sahibini Aylar Sonra Gittiği Evinde Pitbull Yavruları Karşıladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement