Fabricio'dan Şenol Güneş'e Mesaj - Son Dakika
Güncel

Fabricio'dan Şenol Güneş'e Mesaj

Fabricio\'dan Şenol Güneş\'e Mesaj

Beşiktaş adına flaş transferlerden biri olan Fabricio, AMK'ya samimi açıklamalar yaptı.

09.09.2016 11:37

Beşiktaş adına flaş transferlerden biri olan Fabricio, AMK'ya samimi açıklamalar yaptı. Taraftarların son dönemde çok eleştirdiği Tolga Zengin için "Çok iyi kaleci. İyi bir iş çıkarıyor. Bana düşen görev elimden gelenin en iyisini yapmak" yorumunu yapan Fabri, kaleye geçmek istediğini ise şu sözlerle dile getirdi: "Kendimi vücut ve kafa olarak yüzde 100 hazır hissediyorum. Bundan sonra daha çok çalışıp performansımı artırmak ve kalede kalıcı olmak istiyorum."

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ın zor tercihiBeşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karabükspor'a karşı Oğuzhan-Atiba-Tolgay ile Talisca-Gökhan İnler-Tolgay üçlüsü arasında tercih yapmakta zorlanıyor.

İlk kez görücüye çıktığı Gaziantepspor maçında taraftarlara, "Bana güvendikleri için teşekkür ederim" diyen başarılı file bekçisi, o maçta kazanılan penaltıyı kendisinin atmasına yönelik tezahürata da değindi. 28 yaşındaki kaleci, "Penaltı anında bunu anlamadım. Maçtan sonra bana söylediler. Her takımın bir penaltıcısı var, resmi maçlarda böyle olmaz" yorumunu yaptı. İspanyol, kale için Tolga ve Utku ile aralarındaki rekabetten karlı çıkanın Beşiktaş olacağını vurguladı.

FABRICIO'DAN İNCİLER

- Muslera, tecrübeli ve iyi bir kaleci. Uruguay gibi bir takımın kalecisi.

-Ben ve eşim, İstanbul'u çok beğeniyoruz, yemekleri çok sevdik. İstanbul'da boş vakitlerimde Nişantaşı'na, Taksim'e gidiyoruz.

-İdolüm Schmeichel'dı. Ben de aynı özellikleri barındırıyorum.

-Utku'nun geleceği var. Milli maçta Volkan Babacan'ı beğendim.

-Lakabım yok, Fabricio'nun ilk iki harfi FA. Özel bir anlamı yok.

-En sevdiğim çizgi film karakteri Tsubasa'dan Vakabayaşi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Fabricio'dan Şenol Güneş'e Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement