Faik Öztrak: "Emekli ve Memurlarımız Sandıkta Bunlara 'Al Zammını Başını Çal' Diyecek" - Son Dakika
Güncel

Faik Öztrak: "Emekli ve Memurlarımız Sandıkta Bunlara 'Al Zammını Başını Çal' Diyecek"

Faik Öztrak: "Emekli ve Memurlarımız Sandıkta Bunlara \'Al Zammını Başını Çal\' Diyecek"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “TBMM'ye, ‘En düşük emekli aylığı asgari ücret kadar olsun’ diye, önerge verdik. AK Parti ve MHP grupları reddetti. Yörük sırtından kurban kesenler, Emeklilerimizin kul hakkını çatır çatır yediler. Ama emekli ve memurlarımız da sandıkta bunlara ‘Al zammını başını çal’ diyecek” dedi.

03.01.2023 22:28  Güncelleme: 22:32

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "TBMM'ye, 'En düşük emekli aylığı asgari ücret kadar olsun' diye, önerge verdik. AK Parti ve MHP grupları reddetti. Yörük sırtından kurban kesenler, Emeklilerimizin kul hakkını çatır çatır yediler. Ama emekli ve memurlarımız da sandıkta bunlara 'Al zammını başını çal' diyecek" dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bugün açıklanan yüzde 25 oranındaki memur ve emekli maaş zamlarına tepki gösterdi. Öztrak'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"TBMM'ye, 'En düşük emekli aylığı asgari ücret kadar olsun' diye, önerge verdik. AK Parti ve MHP grupları reddetti. Yörük sırtından kurban kesenler, Emeklilerimizin kul hakkını çatır çatır yediler. Ama emekli ve memurlarımız da sandıkta bunlara 'Al zammını başını çal' diyecek."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Faik Öztrak: 'Emekli ve Memurlarımız Sandıkta Bunlara 'Al Zammını Başını Çal' Diyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement