Fantastik Roman Kandan ve Kemikten Çocuklar, Dünyada Çok Satanlar Listelerinden Düşmüyor! - Son Dakika
Güncel

Fantastik Roman Kandan ve Kemikten Çocuklar, Dünyada Çok Satanlar Listelerinden Düşmüyor!

Büyü ile tehlikenin birleştiği fantastik roman Kandan ve Kemikten Çocuklar, yayımlandığı ilk günden bu yana aylardır çok satanlar listelerinden düşmüyor.

17.07.2018 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

hep kitap'ın Türkçede okurlarla buluşturduğu, Tomi Adeyemi imzalı Kandan ve Kemikten Çocuklar romanı, tüm dünyada adından söz ettirmeye devam ediyor.

Zelie mutlu günlerini özlüyor. Annesinin yanında olduğu, büyünün tüm Orişa'da özgürce dolaşabildiği günleri. Çünkü zalim bir kral hem annesini hem büyüyü yok etti. Majilerin içinden büyüyü söküp aldı. Herkesi yalnızca kendi isteklerini yerine getirmeye mahkûm etti.

Ama buraya kadar! Artık Zelie'nin sırası. Şimdi büyüyü geri getirme, Orişa'yı eski günlerine döndürme şansı var. Yolda başına ne gelirse gelsin, her ne pahasına olursa olsun bu yolda ilerlemeli. Annesinin intikamını almalı. Ama ağabeyi ve davetsiz misafirleriyle çıktığı bu yol sandığı kadar kolay değil. Ölüm ve korku salan muhafızlar her yerde. Sularda intikam dolu ruhlar bekliyor. Üstelik Zelie yeni yeni hissetmeye başladığı güçlerini kontrol etmekte zorlanıyor. Sadece güçleri mi? Ya duyguları? Hem de en olmadık yer ve zamanda…

Esra Kökkılıç'ın İngilizce aslından dilimize çevirdiği Kandan ve Kemikten Çocuklar, hep kitap logosuyla raflarda!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fantastik Roman Kandan ve Kemikten Çocuklar, Dünyada Çok Satanlar Listelerinden Düşmüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement