Fatih Terim, taburcu olduktan sonra oyuncularının antrenman verilerini inceledi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, taburcu olduktan sonra oyuncularının antrenman verilerini inceledi

Fatih Terim, koronavirüs tedavisinin sekizinci gününde hastaneden taburcu olup evine geçti, ilk işi ise yokluğunda takımının neler yaptığını kontrol etmekti. Terim, gün boyunca oyuncularının bireysel idman verilerini incelerken, ailelerinin durumuyla da yakından ilgilendi.

01.04.2020 10:50  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir yandan koronavirüs ile mücadele ediyor, diğer taraftan iş aşkı peşini bırakmıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hastaneden taburcu edilip eve geçer geçmez kolları sıvadı, işe başladı. 66 yaşındaki çalıştırıcı, takım kontrolüne kaldığı yerden devam ederken, yokluğundaki tüm bireysel idman verilerini istedi.

Yardımcı ekibinin hazırladığı raporları tek tek inceleyen Terim, bundan sonra yapılması gerekenleri de sanki lig yarın başlayacakmış gibi programladı. Fatih hoca, oyuncuların aileleri hakkında da detaylı bilgi isteyerek, günlük telekonferans toplantılarının sürmesi ve iletişimin kaybedilmemesi talimatını verdi.

EN ÇOK ONLARA SEVİNDİ

Hastanede geçirdiği günler boyunca, Terim'i en çok mutlu eden detay, taraftarların ona sunduğu sevgi gösterisiydi. Sosyal medyada hazırlanan ve kızlarının kendisine gönderdiği videoları izleyip duygulanan Fatih hoca, sevenlerinin dualarıyla bu hastalığı atlatmak üzere olduğunu düşünüyor.

(Fanatik)

Fatih Terim, taburcu olduktan sonra oyuncularının antrenman verilerini inceledi

Son Dakika Spor Fatih Terim, taburcu olduktan sonra oyuncularının antrenman verilerini inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Adnan tuna: imparator bu durumda bile evlatlarını düşünüyor adamın hası kurban olurum sana İmparator Terim 2 14 Yanıtla
  • Deniz sever: ulan yeter artık yaptığın corona seneryoları maşallah dizi oyuncukarına taş çıkartıyorsun gerçektek insan senin bu tavrıleını izlerken hayrete düşüyor niye bunları yapmaya gerek duyuyorsun kimse anlamış değil illa gündemde tutmak istiyorsun kendini artık bu ülkede viriüs bile bu yaptıkların kadar konuşulmuyor gerçekten pes artık herkes senden ilalah etmiş çek git artık şu futbol dünyasından yeter artık yeter ya 12 4 Yanıtla
  • Serdar Aslan: Hic inandırıcı gelmiyor 10 6 Yanıtla
  • Yiğit : Tiyatro bitti sinema yeni başlıyor 12 2 Yanıtla
  • halilcan: sen neyin peşindesin anlamadım otur evinde 10 2 Yanıtla
  • ....: PinokyoTerim. 6 2 Yanıtla
  • ....z: Şenol Güneş e tiyatrocu dedik. Bu ondan beter çıktı. 6 1 Yanıtla
  • Abc: Şu surata bak metmenet var mı 5 2 Yanıtla
  • BORDO MAVİ: olan koronoyu bile şike ile yendiniz hayatın şike 5 2 Yanıtla
  • Mert: Burdan imparatora laf soyleyen akli nolsanlar kaybolun bababiz fatih terim kaybolun .. 2 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement