Fatsa'da Bilek Güreşleri Kıyasıya Geçti - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Bilek Güreşleri Kıyasıya Geçti

Fatsa\'da Bilek Güreşleri Kıyasıya Geçti

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa ÇEVİKDER Spor Kulübü tarafından organize edilen Fatsa ilçesi Türkiye Finalleri Bilek Güreşi Yarışmaları yapıldı.

29.11.2015 19:19

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatsa ÇEVİKDER Spor Kulübü tarafından organize edilen Fatsa ilçesi Türkiye Finalleri Bilek Güreşi Yarışmaları yapıldı.

Sporcular kıyasıya yarışırken izleyicilerde 75.yıl kapalı spor salonunu doldurdular. Bilek güreşlerini sevdirmek amacıyla bu organizasyonu düzenlediklerini belirten Fatsa ÇEVİKDER Spor Kulübü Başkanı Sezai Batı, " Bu yıl yarışmamızın üçüncüsünü düzenliyoruz. Yaklaşık 100 sporcu katıldı. Bilek güreşi bizim ata sporumuzdur. Amacımız ata sporumuzu canlandırmak, ayrıca spor dallarına çeşitlilik kazandırmaktır. Gençlerimizi bu spor dalına yöneltmek ve başarılar kazandırmak için çalışıyoruz. Burada başarılı olan sporcular Türkiye finallerinde Ordu ilimizi temsil edecekler. Gençlerimizin spor yapması çok önemli. Sporun hangi dalı olursa olun gençlerimizi spora teşvik etmek bizim için çok değerli" dedi.

Yarışmada dereceye girenler şöyle;

" Sol Kolda 50 kiloda Yusuf Dim, 55 kiloda İsa Toroman, 60 kiloda Akın Nuri Aykul, 65 kiloda Muhammet Koçan, 70 kiloda Murat Ağa, 75 kiloda Harun Ceylan, 80 kiloda Yiğithan Kontaş, 80 ve üzeri kilosunda da Fatih Yılmaz birinci oldu. Sağ Kolda ise, 50 kiloda Murat Ersarı, 55 kiloda Anıl Erkoç, 60 kiloda Sabri Marangoz, 65 kiloda Oğuzhan Çakır, 70 kiloda Murat Ağa, 75 kiloda Harun Ceylan, 80 kiloda Harun Ramazan Çiftçi, 80 ve üzeri kilosunda da Fatih Yılmaz birinci oldu"

Yarışmada dereceye girenlere başarı madalyası protokol üyeleri tarafından takdim edildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Bilek Güreşleri Kıyasıya Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement