Fener'in Gözdesine 15 Milyon Euro Teklif - Son Dakika
Spor

Fener'in Gözdesine 15 Milyon Euro Teklif

Fener\'in Gözdesine 15 Milyon Euro Teklif

Fenerbahçe adeta harıl harıl forvet ararken, Fransız ekibi Marsilya da Sarı lacivertliler'in talip olduğu forvetlere kanca atmaktan geri durrmuyor.

10.07.2017 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe adeta harıl harıl forvet ararken, Fransız ekibi Marsilya da Sarı lacivertliler'in talip olduğu forvetlere kanca atmaktan geri durrmuyor.

Valbuena, Nabil Dirar, Mehmet Ekici derken Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda merkez santrfor alacak olan Fenerbahçe'de aday sayısı çok...

Lucas Vazquez, Michy Batshuayi, Carlos Bacca gibi isimlere yönelen Kanarya'da son adaylardan biri de Wilfried Bony'ydi.

Gomis'i kaybeden Marsilya çıldırdı, herkese talip oluyor

Fransız ekibi Marsilya ise adeta Fenerbahçe'nin talip olduğu tüm forvetlerle temasa geçiyor. Önce Carlos Bacca'ya talip olan ve Milan'a tam 20 milyon euro öneren Mavi Beyazlılar, şimdi de Wilfired Bony'le temasa tgeçti.

15 milyon euro bonservis

Fransız L'Equipe'te yer alan habere göre; Marsilya, Bony için Manchester City'e tam 15 milyon euro önerdi ve beklemeye geçti. Haberde, 28 yaşındaki golcüyü Türkiye'den Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de istediği yazıldı. Marsilya'nın ayrıca Inter'den gelen "Gabigol" önerisini de reddettiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Stoke City'de forma giyen Wilfired Bony, 11 maçta 2 gollük performans sergiledi. Fanatik

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fener'in Gözdesine 15 Milyon Euro Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement