Fenerbahçe, Başakşehir'den Emmanuel Adebayor'u İstedi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Başakşehir'den Emmanuel Adebayor'u İstedi

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Ersun Yanal'ın talebi doğrultusunda Medipol Başakşehir'den Emmanuel Abebayor'u istedi.

20.01.2019 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Golcü arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Adebayor için girişimlerini sürdürüyor. Başakşehir'de bu sezon fazla şans bulamayan Adebayor'u, Teknik Direktör Abdullah Avcı, futbol stiline ters düştüğü için kadroda düşünmüyor. Pas sistemine dayalı bir oyunu tercih eden Avcı, daha çok uzun top ve ceza sahasına yapılan ortalarda etkili olan Adebayor'u yedekte tutuyor. F.Bahçe ise bu oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal da yönetimle yaptığı görüşmede Adebayor'a sıcak baktığını bildirdi.

SOLDADO BAŞAKŞEHİR'E UYMAZ

Bunun üzerine Fenerbahçe yönetimi, Başakşehir yönetimiyle görüşerek Adebayor'u sözlü olarak istedi. Başakşehirli yöneticiler de bu oyuncuyu vermeye sıcak baktıklarını ancak karşılığında İspanyol oyuncu Soldado'yu talep ettiklerini ilettiler. Fenerbahçe de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Soldado'yu verebileceğini bildirdi. Ancak iş Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya yansıdığında planlar değişti. Çünkü Avcı, 33 yaşındaki İspanyol golcü Soldado'nun oyun planına uymayacağını belirtti.

SLIMANI'NİN TAPUSU L.CITY'DE

Avcı buna karşılık Slimani'nin alınmasını talep etti. Başakşehir yönetimine de, "İslam Slimani'yi alabilirseniz, Adebayor'u verebilirsiniz" şeklindeki kararını iletti. Ancak Slimani, Fenerbahçe'nin oyuncusu olmadığı için iş çıkmaza girdi. Leicester Ctiy'de tapusu bulunan Slimani'yi, İngiliz ekibinin onayı olmadan Fenerbahçe'nin bir başka kulübe vermesi söz konusu değil. Cezayirli yıldızın bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle, tapusuyla birlikte transfer edilmesi de mümkün görünmüyor.

Fenerbahçe, Başakşehir\'den Emmanuel Adebayor\'u İstedi

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Başakşehir'den Emmanuel Adebayor'u İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • F: Abi tamam oyun oynandıgını anladık fener üzerinde de komedi filmi oynanacagını yemin ederim hiç aklıma gelmedi adebayor kim silimani kim soldado kim bunlar üzerinden konuşmak bile vallahi komikligin ötesinde bi durum traji komik oyunmu diyecem onada uymuyo abi gu başımızdakiler cinconlu olsa bunu yapamazlardı yeminle 9 1 Yanıtla
  • adanalı yazıyor: yok arkadaş bu ali den de bir cacık olmaz adebayor EYT mağduru. fener koşmayanlar takımı yaramaz işe. ersun istifa etsin hiç bir mantık koymadı ortaya 4 2 Yanıtla
  • Gfb: Adam haftaya 35 yaşına girecek bakın GS 21 yaşında oyuncuları alıyor biz emekli spormuyuz 2 2 Yanıtla
  • niko: 10 adebayor alsalar hiç degişmez fener asalaklar oldugu sürece 4 0 Yanıtla

Advertisement