Fenerbahçe'nin Konuğu Akhisar Belediyespor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Konuğu Akhisar Belediyespor

Fenerbahçe\'nin Konuğu Akhisar Belediyespor

Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, evinde Akhisar Belediyespor'u konuk ediyor.

13.12.2013 13:16

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, 15. haftanın açılışını Kadıköy'de yapıyor. En yakın rakibinin 8 puan önünde bulunan sarı-lacivertliler, Akhisar Belediyespor karşısına avantajını koruma amacıyla çıkacak. Bu sezon istikrarsız bir grafik çizen Manisa temsilcisi ise evine eli boş dönmek istemiyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor karşılaşmasını sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocuklar izleyebilecek. Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecekken, yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Hakan Yemişken yapacak.

Fenerbahçe'de geçen hafta Çaykur Rizespor maçında sarı kart gören ve toplam 4 sarı kartla ulaşarak cezalı duruma düşen Caner Erkin, bugünkü maçta forma giyemeyecek. Emre Belözoğlu'nun sakatlığı nedeniyle oynayamayacağı karşılaşma öncesi Egemen Korkmaz'ın durumu da belirsiz. Beşiktaş maçında kırmızı kart gören ve 2 maçlık cezası sona eren Raul Meireles ise teknik direktör Ersun Yanal'ın görev vermesi durumunda bugünkü maçta oynayabilecek. Akhisar Belediyespor'da da sakatlıkları bulunan Çağdaş Atan, Emin Aladağ ve kaleci Oğuz Dağlaroğlu takımın İstanbul kafilesinde yer almadı.

Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor maçına kalede Volkan, defansta Gökhan, Egemen, Bruno Alves, Hasan Ali, orta sahada Mehmet Topal, Cristian, Alper ve hücum hattında ise Kuyt, Sow ve Emenike'den oluşan kadrosu ile çıkması bekleniyor. Akhisar Belediyespor'un olası ilk 11'i ise Evren, Emrah, Sonko, Uğur, Güray, Merter, Bilal, Kenan, Bruno, Sertan, Niasse…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Konuğu Akhisar Belediyespor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement