Fenerbahçe'ye Max Kruse'dan kötü haber! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye Max Kruse'dan kötü haber!

Süper Lig'in 8. haftasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye Max Kruse'dan kötü haber geldi. Kas ağrıları olan futbolcu Denizlispor maçı kadrosundan çıkarıldı.

19.10.2019 14:23

Fenerbahçe'nin Denizlispor ile oynacağı maç öncesinde Alman futbolcu Max Kruse'dan kötü haber geldi. Kas ağrıları çeken ve 3 gündür özel antrenman yapan deneyimli futbolcu ağrıları nedeniyle Denizlispor maçı kadrosunda yer almıyor.

Hürriyet'in haberine göre; Pazartesi antrenmanını yarıda bırakan Alman yıldız, Çarşamba ve Perşembe günü yapılan antrenmanlara çıkmanış ve dün ise hafif bir antrenman gerçekleştirmişti.

Bu sabah yapılan antrenmanda da ağrıları tekrar nüksettiği için çalışmada yer almamıştı. Max Kruse, Denizli'ye götürülmeyecek ve tedavisine İstanbul'da devam edilecek.

Fenerbahçe'ye Max Kruse'dan kötü haber!
Fenerbahçe\'ye Max Kruse\'dan kötü haber!

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye Max Kruse'dan kötü haber! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Y Y: 6 sene oldu yeter artık mazaret istemiyoruz comolli denilen zatı kovamadın gitti şampiyon olacam diyorsun derbi galibiyetin yok antalyayı evinde yenemiyosun iş bitirici adam yok bizde ne acıdır ki 40 yaşındaki Emre'ye bel bağlamış durumdayız sayın başkan bakın görün gerçekleri 6 0 Yanıtla
  • Fenerli: Cok bi ise yariyor ya sanki 2 1 Yanıtla
  • sikebahce: 2011 sampiyonu TRABZONSPOR 0 3 Yanıtla
  • Koreli: Bence haber başlığı nı değiştirin Fenerbahçe için büyük fırsat deyin ama takımın başında hoca yok ki gençlerden faydalansın 0 0 Yanıtla
  • Ahmet: Olsun oynamasın,gol atmasın ama iyi istiklal marşı okuyor onunla sezonu bitirsin 0 0 Yanıtla

Advertisement