Fenerbahçelileri Kızdıran Familya Dizisi Erken Final Yapıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçelileri Kızdıran Familya Dizisi Erken Final Yapıyor

Familya dizisi, erken final kararı aldı. Sarı-lacivertli sosyal medya kullanıcıları Fenerbahçe sahnesinin reytingleri aşağıya çektiğine inanıyor.

22.11.2016 09:26  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaşlı Caner Erkin'in sevgilisi Şükran Ovalı'nın da başrolünde yer aldığı, Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan ve Barış Yıldız'ın rol aldığı Familya adlı dizi düşük reytingleri nedeniyle erken final yapma kararı aldı.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARIN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ

Şükran Ovalı'nın oynadığı dizideki bir sahnede, senaryo gereği söylediği sözler Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekmişti. Yapımcı firma tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kalmıştı.

Şükran Ovalı'nın dizideki sahnesinde senaryo gereği "R"leri söyleyemeyen bir karakterle karşılaşınca, "Evet 'R'leri söylemek çok önemli" diyerek R'lerin söylenip söylenmemesine ilişkin dikkat çekici sözler sarf etti. Sahnenin sonunda da Fenerbahçe ismi "Fenevbahçe" diye telaffuz edilince sosyal medyada büyük tepki gösterildi.

ÖZÜR DİLEMİŞLERDİ

Bu sahne, taraftarlar üzerinde, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kamuoyunda yakından bilinen "R"leri söyleyememesi ile dalga geçildiği kanısı uyandırınca sosyal medyada tepki çığ gibi büyüdü.

Dizinin yapımcısı TMC ise gelen büyük tepki üzerine özür dilemek zorunda kaldı. Şükran Ovalı'da bu notu Instagram hesabından takipçileri ile paylaşmıştı.

FENERBAHÇE ETKİSİ Mİ VAR?

Dizinin erken final kararı almasının ardından, sosyal medyada özellikle Fenerbahçe taraftarları arasında da geniş yankı buldu. Sarı lacivertli taraftarlar yorumlarında tepki çeken diziye kızgınlıklarını sürdürürken, F.Bahçe ile uğraşılmasının dizinin sonu olduğu ifadelerini kullandılar. Birçok sosyal medya kullanıcısı da dizinin düşük reytinglere, Fenerbahçe hakkında tepki çeken sahnenin neden olduğunu vurguladılar.

Fenerbahçelileri Kızdıran Familya Dizisi Erken Final Yapıyor

Son Dakika Spor Fenerbahçelileri Kızdıran Familya Dizisi Erken Final Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement