Menajer Ahmet Bulut, Fernando transferinden Galatasaray'a fazladan 1,5 milyon euro kazandırdı - Son Dakika
Spor

Menajer Ahmet Bulut, Fernando transferinden Galatasaray'a fazladan 1,5 milyon euro kazandırdı

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Fernando'yu kadrosuna katarken, İspanyol kulübü ile sarı kırmızılı kulüp adına görüşmeleri yapan menajer Ahmet Bulut, sarı kırmızılı ekibin kasasına 1,5 milyon euro fazladan kazandırdı.

10.07.2019 18:31  Güncelleme: 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevilla, transfer döneminin başından bu yana Brezilyalı futbolcu için girişimlerini sürdürürken, İspanyol kulübü bonservis için kapıyı 3 milyon Euro'dan açtı. Uzun bir süre 3 milyon euroda direten Sevilla, Galatasaray'ın Banega'yı takasta kullanma isteğine de karşı çıkarken, menajer Ahmet Bulut devreye girerek iki kulüp arasında orta yolu buldu.

Menajer Ahmet Bulut, Fernando transferinden Galatasaray'a fazladan 1,5 milyon euro kazandırdı

GALATASARAY 6 MİLYON EUROYA TRANSFER ETMİŞTİ

Galatasaray adına Sevilla ile görüşmeleri yapan Ahmet Bulut, İspanyol ekibini 3 milyon eurodan yüksek bir ücret ödemeye ikna ederken, Sevilla transfer için Galatasaray'a 4.5 milyon euro ödemeyi kabul etti. Böylelikle Galatasaray, iki sezon önce 6 milyon euroya kadrosuna kattığı 31 yaşındaki Fernando'yu, 4.5 milyon euroya İspanyol ekibine göndermiş oldu.

Menajer Ahmet Bulut, Fernando transferinden Galatasaray\'a fazladan 1,5 milyon euro kazandırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Menajer Ahmet Bulut, Fernando transferinden Galatasaray'a fazladan 1,5 milyon euro kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hahahah: Aman ne başarı 0 1 Yanıtla

Advertisement