"Festival Kuşağı"nda Bu Hafta Ekranlara "Bornova Bornova"Geliyor - Son Dakika
Güncel

"Festival Kuşağı"nda Bu Hafta Ekranlara "Bornova Bornova"Geliyor

"Festival Kuşağı"nda Bu Hafta Ekranlara "Bornova Bornova"Geliyor

Artı Bir Tv, film festivallerinde büyük ilgi gören Türk filmlerini "Festival Kuşağı" ile ekranlara taşıyarak Cumartesi gecelerinize renk katmaya devam ediyor!

16.04.2014 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artı Bir Tv, film festivallerinde büyük ilgi gören Türk filmlerini "Festival Kuşağı" ile ekranlara taşıyarak Cumartesi gecelerinize renk katmaya devam ediyor! Öner Erkan, Gonca Vuslateri, Öner Ateş, Damla Sönmez, Erkan Bektaş ve Hasan Şahintürk'ün rol aldığı, yapımcılığını, senaristliğini ve yönetmenliğini İnan Temelkuran'ın üstlendiği 5 dalda ödül alan "Bornova Bornova", 19 Nisan 2014, Cumartesi gecesi saat 00:00'da Artı Bir'de.

"Festival Kuşağı"nda bu hafta, 2009 yılında İzmir'de çekilen ve adını İzmir'in Bornova ilçesinden alan Türk yapımı "Bornova Bornova" filmi sinema severlerle buluşuyor. Senaryosu ve yönetmenliği İnan Temelkuran'a ait olan filmin yapımcılığını da yine kendisi üstleniyor. Öner Erkan, Gonca Vuslateri, Öner Ateş, Damla Sönmez, Erkan Bektaş ve Hasan Şahintürk gibi oyuncuların izleyen herkesi kendine hayran bıraktığı "Bornova Bornova"; 46. Altın Portakal Film Festivali'nde başta "En İyi Film" olmak üzere "En İyi Erkek Oyuncu", "Yardımcı Kadın Oyuncu", "En İyi Kurgu" ve "SİYAD Jüri Özel Ödülü" dahil 5 dalda ödüle layık görüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Festival Kuşağı'nda Bu Hafta Ekranlara 'Bornova Bornova'Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement