Fethi Başkan'dan Yeşilevler'e Bayram Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Fethi Başkan'dan Yeşilevler'e Bayram Müjdesi

İlçenin hemen her mahallesinde iftar etkinliği düzenleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de Yeşilevler Özevler Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle iftar yaptı.

03.07.2015 09:59

İlçenin hemen her mahallesinde iftar etkinliği düzenleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de Yeşilevler Özevler Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle iftar yaptı.

İftarda belediye hizmetleri hakkında kısa bir bilgi veren Yaşar, Özevler Mahallesi sakinlerine bir de müjde verdi. Yenimahalle Belediyesi'nin tarihinde ilk defa 40 milyonluk bir proje için ihaleye çıktığını söyleyen Yaşar, "Gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın maksimum düzeyde yararlanabileceği, çok büyük ve kapsamlı bir pazar yeri ve sosyal tesis için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri inşallah kısa bir süre içinde Demetevler, Karşıyaka, Yeşilevler ve civardaki birçok mahallemizin ihtiyaçlarına cevap verecek" dedi.

Esat Aydoğan ve Cihat Ayaz'ın okuduğu ilahilerle başlayan program, Kur'an tilaveti ile devam etti. İftar programına Yaşar'ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve 500'e yakın mahalle sakini katıldı. Yaşar, İslam ülkelerinde yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ramazan ayının sevgi, barış, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğunun altını çizen Yaşar, bir an evvel savaşların son bulmasını diledi.

İftar programı Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezi olan Karagöz-Hacivat, kukla ve animasyon gösterileri ise mahallenin miniklerini sevince boğdu. Büyük bir merakla gösterileri dinleyen ve oyunlara katılan çocuklar Fethi Başkan ile de bol bol fotoğraf çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethi Başkan'dan Yeşilevler'e Bayram Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement