Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, vatandaşların Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine verdiği tepkiyle ilgili, "Milletimiz, belki de bin yılda aşılamayacak bir merhaleyi kenetlenerek bir gece de aşmış oldu.

25.07.2016 10:34

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, vatandaşların Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine verdiği tepkiyle ilgili, "Milletimiz, belki de bin yılda aşılamayacak bir merhaleyi kenetlenerek bir gece de aşmış oldu." açıklamasında bulundu.

Ercoşkun, yaptığı yazılı açıklamada, Bolu'da ve ilçelerinde günlerdir meydanları doldurarak demokrasi nöbeti tutmaya devam eden vatandaşlara seslenerek, " 15 Temmuz'dan bu yana siz aziz milletimiz, meydanlarda milli irade destanı yazdınız. Bu birliktelikle alçak darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Sizlere teşekkür ediyorum. Safları sık tutmayı sürdürmeliyiz. Allah'ın izniyle bu kutlu birlikteliğimizde zafer biz inananlarındır." ifadelerini kullandı.

Vatandaşların siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin günlerdir meydanları doldurduğunu anlatan Ercoşkun, "Ülkesine, milletine, vatanına, toprağına, bayrağına sahip çıkmak için toplumun tüm kesimleri meydanlara çıktı ve bu darbe terörüne karşı bir dakika sonrasını düşünmeden duruşunu ortaya koydu. Darbeye karşı toplumumuz adeta kenetlendi. Bu birliktelik, bu alçakça girişimin başarısız olmasını sağladı. Milletimiz tüm dünyaya zor zamanlarda nasıl birlik olunacağını göstermiş ve meydanlarda milli irade destanı yazmıştır." açıklamasında bulundu.

Ercoşkun, Türk milletinin tüm katmanlarıyla milli iradeye sahip çıktığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Milletimiz, belki de bin yılda aşılamayacak bir merhaleyi kenetlenerek bir gece de aşmış oldu. Dolayısıyla bu milletimizin birliği ve beraberliği için önemli bir dönüm noktasıdır. Milletimizin hür iradesini ayaklar altına almak isteyen ve bu uğurda masum vatandaşlarımızın kanını döken hainlere milletimiz, dik duruşuyla cevap verdi. Allah'ın izniyle bu duruşumuz devam edecek. Dik duruyoruz, dikleşmiyoruz ve sadece Hak'kın huzurunda eğiliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement