Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Meydandaki vatandaşlar Vatandaşların Türk bayrağı sallaması "Demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara kumanya dağıtımı Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın konuşması Asker, polis ve protokol üyelerinin kolkola girerek halkı selamlaması ve İstiklal Marşı'nın okunması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler NEVŞEHİR - Nevşehir'de vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

11.08.2016 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Meydandaki vatandaşlar

Vatandaşların Türk bayrağı sallaması

"Demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara kumanya dağıtımı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın konuşması

Asker, polis ve protokol üyelerinin kolkola girerek halkı selamlaması ve İstiklal Marşı'nın okunması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

NEVŞEHİR - Nevşehir'de vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek "demokrasi nöbeti"ni sürdürdü.

Nevşehir'de, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etmek isteyen vatandaşlar, Diriliş Meydanı'nda biraya gelerek son "demokrasi nöbeti"ne katıldılar.

Ellerinde Türk bayrakları ve darbe girişimini kınayan pankartlarla alana gelen yaklaşık 15 bin kişi, Nevşehir Belediyesi mehter takımı tarafından seslendirilen marşlara eşlik etti.

"Demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlar için hazırlanan kumanyalar, meydana kurulan stantlarda asker ve polisler tarafından dağıtıldı.

Programa üniformalarıyla katılan çok sayıda asker ve polis, meydana kurulan platformdan halkı selamladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptığı konuşma, alana kurulan dev ekrandan izlendi.

Yazar Feridun Özdemir'in de katıldığı son nöbette Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Metin Alkaya, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, bazı belde belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri de hazır bulundu.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement