Fetö, Üyelerini Sahte Rüyalarla Motive Etmiş - Son Dakika
3. Sayfa

Fetö, Üyelerini Sahte Rüyalarla Motive Etmiş

Adıyaman’da yargılanan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu bir kadının ’ByLock’ konuşmalarının deşifresinde, örgüt mensuplarını sahte rüyalarla motive etmeye çalıştığı görüldü.

14.05.2018 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da yargılanan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu bir kadının 'ByLock' konuşmalarının deşifresinde, örgüt mensuplarını sahte rüyalarla motive etmeye çalıştığı görüldü.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kredili Yurtlar Kurumu sorumlusu olduğu iddia edilen Sevgi E.'nin Adıyaman 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki yargılanması sürüyor. Sevgi E.'nin örgütün gizli haberleşme programı olan 'ByLock'un tespit ve değerlendirme tutanağının incelenmesinde, örgüt mensuplarını sahte rüyalarla motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

2016 yılının Ocak ayına ait olan 'ByLock' yazışmasında, " Afrika'daki kamplarda görülen rüyalar kendisine anlatıldı. 'Sağlığım el verse ben de katılırım' dedi. Türkiye'ye gitmek uçakla 10 saat sürüyor. 'Sağlığım buna el vermeyebilir' dedi. Yezit ile alakalı bin odalı saray yetmemiş 100 kusur odalı yeni bir yer yaptırmış. Oradan oraya gizli geçitleri falan var dedi. Acil durumda öyle kaçacak. Belki ileride 70 tane ülkeden 3'er kişilik temsilcilerle oturacak. Dünyanın kaderini konuşacaksınız. (Büyük müjde) Simdi mikro planda bunu yapıyorsunuz buyurdu. Son olarak tefe'ül yaptı" ifadeleri tutanaklara geçti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Fetö, Üyelerini Sahte Rüyalarla Motive Etmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement