Erdoğan'dan Sri Lanka'daki Kanlı Saldırıyla İlgili Mesaj: Şiddetle Kınıyorum - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Sri Lanka'daki Kanlı Saldırıyla İlgili Mesaj: Şiddetle Kınıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sri Lanka'da 160 kişinin can verdiği saldırılarla ilgili, "Paskalya Bayramı'na denk getirilen terör saldırılarını şiddetle kınıyorum. Bu saldırı tüm insanlığa karşı yapılmıştır." dedi.

21.04.2019 11:05  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sri Lanka'da 160'tan fazla kişininyaşamını yitirdiği kanlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "Sri Lanka'da Paskalya Bayramı'na denk getirilen terör saldırılarını şiddetle kınıyorum. Bu saldırı tüm insanlığa karşı yapılmıştır." dedi.

ERDOĞAN, SALDIRIYLA İLGİLİ MESAJ PAYLAŞTI

Başkan Erdoğan da Sri Lanka ile ilgili sosyal medya hesabından mesaj yayımlayarak saldırıları kınadığını belirtti ve Sri Lanka halkına başsağlığı diledi. Erdoğan mesajında, "Sri Lanka'da Paskalya Bayramı'na denk getirilen terör saldırılarını şiddetle kınıyorum. Bu saldırı tüm insanlığa karşı yapılmıştır. Saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve tümSri Lanka halkına şahsım ve Milletim adına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın yaptığı paylaşım;

Erdoğan'dan Sri Lanka'daki Kanlı Saldırıyla İlgili Mesaj: Şiddetle Kınıyorum

NE OLDU?

Sri Lanka'nın başkenti Colombo, Negombo ve Batticaloa kentlerindeki 3 otel ve 3 kiliseye yerel saatle 08:45'te eş zamanlı bombalı saldırı düzenlendi. Saldırılar sebebiyle 160'tan fazla kişi yaşamını yitirdi, 500'den fazla kişi yaralandı.

Erdoğan\'dan Sri Lanka\'daki Kanlı Saldırıyla İlgili Mesaj: Şiddetle Kınıyorum
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Sri Lanka'daki Kanlı Saldırıyla İlgili Mesaj: Şiddetle Kınıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement