İzmir'deki Tacizci Okul Müdürüne 235 Yıl Hapis İstendi - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Tacizci Okul Müdürüne 235 Yıl Hapis İstendi

İzmir\'deki Tacizci Okul Müdürüne 235 Yıl Hapis İstendi

İzmir'in Menderes ilçesinde 6 kız öğrenciye cinsel içerikli film izletip tacizde bulunduğu için yargılanan emekli öğretmen için savcı 235 yıl hapis cezası istedi.

25.05.2017 16:52  Güncelleme: 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menderes ilçesi Sancaklı mahallesinde bulunan Ahmetçik İlkokulu'nda 17 Mayıs 2014'te meydana gelen olayda okulda görevli Saadet öğretmenin 'Sancaklı mahallesinde bulunan okulda, 22 yıldır okul müdürü olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası Adil Ş.'nin 6 kız öğrenciye cinsel içerikli film izlettiği, cinsel taciz ve istismarda bulunduğu' ihbarında bulunmasıyla jandarma, psikolog eşliğinde öğrencilerin ifadelerine başvurmuştu.

TACİZCİ MÜDÜR TUTUKLANDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILMIŞTI

Öğrenciler gözyaşları içerisinde verdikleri ifadelerinde, baba olarak gördükleri okul müdürünün kendilerini okuldaki odasına götürüp, cinsel içerikli film izlettiğini anlatmıştı. İfadelerin ardından suçlamaları kabul etmeyen Adil Ş. gözaltına alınmıştı. Emekli öğretmen Adil Ş., 1,5 yıl tutuklu kalmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

SAADET ÖĞRETMENİN ŞİKAYETİ DAVANIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ

Bitme aşamasında olan dava, aynı okulda görev yapan öğretmen Saadet Özkan'ın BİMER'e şikayeti ile tekrar kamuoyunun gündemine gelmiş, geçen 26 Haziran'da görülen davanın duruşmasında mahkeme heyeti, sanık Adil Ş.'nin oy çokluğu ile tutuklanmasına karar vermişti.

SAVCI TACİZCİ ÖĞRETMENE 235 YIL HAPİS İSTEDİ

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanık Adil Ş., sanık avukatı, mağdur çocukların aileleri, müştekilerin avukatları ve bir çok sivil toplum kuruluşu katıldı. Savcı verdiği mutalaasında 6 çocuk için sanığın 235 yıl ile cezalandırılmasını istedi.

DAVANIN BİR SONRAKİ DURUŞMASI TEMMUZDA

Sanık avukatının savunma için ek sure talep etmesi üzerine mahkeme heyeti, karar vermek için duruşmayı temmuz ayına erteledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Tacizci Okul Müdürüne 235 Yıl Hapis İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement