Galatasaray, Boluspor'un Sol Beki Umut Meraş'ı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Boluspor'un Sol Beki Umut Meraş'ı Transfer Etmek İstiyor

Galatasaray, Boluspor'un 23 yaşındaki sol beki Umut Meraş'u transfer etmek üzere. İki kulüp yetkilileri masaya otururken Boluspor, sarı-kızmızılıların 1 milyon liralık teklifinin biraz daha yukarı çekilmesi istedi.

21.08.2018 16:35  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forvet ve stoper arayışlarını devam ettiren Galatasaray, sürpriz bir transferi gerçekleştirmek üzere.

Sarı-Kırmızılıların, Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor forması giyen Umut Meraş ile ilgilendiği ortaya çıktı. 23 yaşında olan ve sol bekte görev yapan Umut için Galatasaray ve Boluspor yetkililerinin yaptıkları görüşmede rakamsal konularda anlaşma sağlanırsa transfer resmiyet kazanacak.

NAGATOMO'NUN ALTERNATİFİ OLACAK

Sarı-kırmızılıların, 1 milyon liralık teklif sunarken Boluspor da rakamın biraz daha yukarı çıkarılmasını talep etti. Görüşmelerin devam ettiği ve anlaşmanın an meselesi olduğu bildirildi. Cimbom, transferi gerçekleştirirse Umut Meraş, sol bekte Nagatomo'nun alternatifi olacak.

Galatasaray, Boluspor\'un Sol Beki Umut Meraş\'ı Transfer Etmek İstiyor

Son Dakika Spor Galatasaray, Boluspor'un Sol Beki Umut Meraş'ı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Azize yivdyim : Sivasppor fenerbahce kardes takimdir , her zaman fenere maglup olacagiz 4 4 Yanıtla
  • Ronaldinhoo: Fenerliyim ama son 5 yildir rezil oluyoruz bu futbolcu denen heriflerle , ali koc topundan bitir ve yeni donem baslat lutfen 4 1 Yanıtla
  • ?: Ya abicim alt yapi da hic mi oyuncu yok ya niye illa transfer bu kim simdi. Alt yapi da bir suru genc oyuncu var kamp ve hazirlik maclarinda izledim hepsi de cok iyi yetenekliydi yunus akgunu cok iyi begendim forvet ve kanatlarda oynama ozelligi var iceri girip sut cekiyor hizli calim atiyor ama lig basladi hala eren mi gomis mi dusuncesi oluyor yunusu koy ikisinden de iyi oynar cunki gomis agir yavas top gelecek donecek sut cekecek baska bisey yok eren desen gomisden de yavas alanyaspor macinda oynar insallah. 0 0 Yanıtla

Advertisement